Primarul Mioveniului, apel pentru respectarea cu strictețe a măsurilor impuse de autorități

# Ion Georgescu: „Fiți atenți, fiți responsabili, rămâneți sănătoși!”

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, reînnoiește apelul făcut anterior pentru responsabilitate și solidaritate socială.
”Stimați concetățeni, mă bucur să constat că măsurile preventive adoptate în ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență Mioveni sunt aplicate și respectate de majoritatea locuitorilor orașului.
Apreciez solidatitatea și responsabilitatea de care dați dovadă, reamintindu-vă că măsurile luate pentru protejarea individuală dar și a celor dragi sunt esențiale în această perioadă. Din păcate, așa cum știți din comunicările instituțiilor județene, situația orașului nostru rămâne delicată, în perioada 23 – 27 iulie fiind atent monitorizat modul în care sunt aplicate regulile stabilite pentru ținerea sub control a fenomenului Covid19, existând totodată riscul introducerii stării de carantină locală.
În acest sens recomandăm respectarea cu strictețe a măsurilor impuse de autorități pentru toate sectoarele și domeniile de activitate, precum serviciile publice, complexe comerciale, magazine, mijloace de transport, piață, etc. Acțiunile Poliției Naționale, Poliției Locale și reprezentanților primăriei de verificare a modului în care sunt respectate măsurile impuse și pentru a ajuta la conștientizarea situației vor continua și în acest weekend.
Fiți atenți, fiți responsabili, rămâneți sănătoși!”


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea