Important! La Bradu, taxele și impozitele locale, dar și amenzile, pot fi plătite și ONLINE! Fără comision!

Primăria comunei Bradu oferă alternativa plății electronice a impozitelor și taxelor locale, precum și a amenzilor, cu cardul bancar, prin Internet și POS fără comision. Începând cu 18 iunie 2020, Primăria comunei Bradu este înregistrată în Sistemul Naţional Electronic de Plată online (SNEP) a taxelor şi impozitelor utilizând cardul bancar, care se poate accesa la adresa de internet: www.ghiseul. ro, secţiunea Impozite și taxe locale.
”Odată cu implementarea plății online a Taxelor și Impozitelor Locale, putem reorganiza aparatul de specialitate al Primarului prin reducerea de posturi la compartimentul Taxe și Impozite Locale și înființarea altor posturi, acolo unde este nevoie acută”, transmite primarul Dan Stroe.
Se acceptă la plată carduri Visa, Visa Electron, Mastercard şi Maestro, emise de orice bancă. Serviciile de acceptare a plăţilor electronice sunt disponibile prin intermediul Băncii Transilvania şi funcţionează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Persoanele fizice, persoanele fizice autorizate și persoanele juridice pot achita:
- impozite și taxe locale, utilizând meniul ”Plata fără autentificare”;
- amenzi, utilizând meniul “Plată amenzi”.
Pentru a efectua plata fără autentificare nu sunt necesare date de acces (utilizator și parolă), însă este necesară cunoaşterea sumei pentru fiecare tip de impozit şi taxă datorată, iar pentru acest lucru puteți suna la numărul de telefon 0248/279.412 sau puteți solicita să vi se comunice suma de plata pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Astfel, utilizatorul trebuie să acţioneze butonul din secţiunea „Plata fara autentificare”, moment în care va fi redirecționat în pagina de „Plăţi fără autentificare”. După selectarea tipului de persoana (fizică / juridică), a județului (Argeș), a tipului de instituție (Impozite și taxe locale), a instituției (Bradu), utilizatorul poate vizualiza și selecta succesiv categoriile de taxe/obligații fiscale pentru care dorește plata online, continuând completarea corectă a câmpurilor solicitate de interfață până la finalizarea tranzacției și emiterea dovezii de plată. Pentru a efectua plata amenzilor, utilizatorul va acționa butonul din secțiunea “Plată amenzi”. Pentru secțiunea ”Plată amenzi” nu sunt necesare date de acces (utilizator și parolă). Aceasta secțiune este destinată plății amenzilor. Meniul este similar cu “Plată fără autentificare”. Se sting cu prioritate amenzile contravenționale individualizate în titluri executorii, în ordinea vechimii, chiar dacă debitorul indică un alt tip de obligație fiscală (potrivit art.165, alin (2) din Legea 207/2015 privind Codul de procedură fiscală). Dovada de plată pentru fiecare tranzacție finalizată va fi transmisă de către SNEP pe adresa de email completată de utilizator. Informaţii suplimentare privind modul de plată al obligaţiilor fiscale cu sau fără autentificare se pot obţine consultând ”Manualul de utilizare pentru contribuabili” disponibil la adresa de internet www. ghiseul.ro, secțiunea “Legislație”, “Cetățean”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea