FC Argeş a făcut deja primele transferuri după ce echipa a promovat în Liga 1

FC Argeș a revenit în Liga 1 după 11 ani, iar antrenorul Ionuț Badea e decis să facă un sezon remarcabil pe prima scenă. Echipa alb-violetă a început pregătirile pentru Liga 1, reușind să transfere primii jucători. "Nu vom face foarte multe schimbări. La FC Argeș așteptările vor fi mereu mari, indiferent de jucătorii care vor îmbrăca acest tricou. Am semnat cu Mediop și Honciu, de la Călărași, urmează să mai perfectăm încă câteva transferuri până la finalul săptămânii. Vom aduce sub cinci jucători. La postul de portar ne-am gândit intens. E posibil ca la Liga 1 să folosim pe altcineva și celor tineri să le oferim șansa să joace, dar încă deliberăm", a spus Ionuț Badea, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

De asemenea,  conform fanatik.ro, Gabi Matei în vârstă de 30 de ani, e încă un  transfer al celor de la FC Argeş după promovarea în Liga 1.Fundaşul dreapta a avut un sezon solid la Academica Clinceni, unde a prins 30 de meciuri, fiind de cele mai multe ori titular. Ionuţ Badea consideră că poate da o mână de ajutor în tentativa argeşenilor de a se menţine pe prima scenă a fotbalului românesc.

 

Moment de sărbătoare pentru fotbalul argeşean

FC Argeş a împlinit, săptămâna trecută, pe 6 august, 67 de ani de existenţă. Iar cel mai frumos cadou făcut suporterilor a fost promovarea în Liga I. Clubul argeșean a reuşit promovarea în prima divizie la capătul sezonului 2019-2020, după 11 ani de pauză. Piteştenii au obţinut în extremis promovarea, după ce Rapid a egalat-o pe Turris-Oltul Turnu Măgurele în al şaptelea minut al prelungirilor, scor la care teleormănenii au rămas în liga secundă, iar FC Argeş a promovat direct.
În cei 67 de ani de existenţă, FC Argeş s-a remarcat nu numai prin cele două titluri de campioană a României, sau prin participările în cupele europene, ci şi prin faptul că a dat fotbalului românesc jucători de mare valoare, Nicolae Dobrin fiind considerat de foarte mulţi cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. În afară de Prinţul din Trivale, FC Argeş se poate mândri cu fotbalişti ca Adrian Mutu, Jean Barbu, Nicolae Dică, Bebe Barbu, Ilie Bărbulescu, Constantin Cârstea, Sebastian Iovănescu, etc. FC Argeş este singura echipă din fotbalul românesc care a reuşit să învingă marele Real Madrid când acesta era condus de Santiago Bernabeu, cel mai valoros preşedinte din istoria grupării madrilene. În urma acelui meci de poveste, legendarul conducător al echipei spaniole a insistat foarte mult pentru transferul lui Nicolae Dobrin, însă preşedintele României, Nicolae Ceauşescu nu a vrut să-i dea drumul, considerându-l bun naţional. În afară de jucătorii care au scris istorie în fotbalul românesc, FC Argeş se poate mândri cu antrenorii şi conducătorii pe care i-a avut de-a lungul timpului, regretatul Florin Halagian, câştigător al celor două titluri de campioană naţională, fiind cel mai de succes antrenor al grupării din Trivale.

Cristian Gentea: „În două săptămâni ne vom întâlni cu câțiva investitori foarte importanți”

După promovarea în liga I, Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș, anunță și noi investitori la club.  „Am auzit voci că nu am făcut nimic pentru FC Argeș. Nu ma deranjează, vine din partea unora care au venit la meciuri de 3 ori, și atunci la insistențele mele ca să-și facă și ei poze cu mine și cu dl primar. În două săptămâni, împreună cu dl primar,  ne vom întâlni cu câțiva investitori foarte importanți și sperăm ca prin asta bugetul viitor al echipei FC Argeș să fie unul care să îi permită să ne reprezinte așa cum trebuie în Liga I”, a precizat Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea