Modernizarea comunei Bradu continuă. Ce lucrări se efectuează în această perioadă

La Bradu, una dintre puținele comune din județ care arată ca un oraș, continuă proiectele de modernizare. Primarul Dan Stroe și-a propus să ducă la îndeplinire toate obiectivele pe care le are și care contribuie la dezvoltarea necontenită a localității.
Mai multe lucrări care să conducă la sporirea condițiilor de trai ale locuitorilor au fost finalizate, iar altele sunt în plină desfășurare în acest moment, în timp ce administrația publică din comună pregătește și alte investiții noi:

- se lucrează la asfaltarea străzii Paltinului și la amenajarea canalizării pluviale de la strada Preot Gheorghe Ionescu până la fostul CAP (Bradu de Jos)
- lucrări de asfaltare se desfășoară și pe strada Primăverii 2, iar pe strada Liliacului se continuă asfaltarea străzii, după ce a fost finalizată extinderea rețelei de gaze. De asemenea, și strada Merilor se asfaltează
- au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru lucrările de betonare a malurilor Lacului Podeanca (Parpaliță)
- vor fi extinse și rețelele de gaze pe străzile Valea Geamăna și Salcâmilor. Tot pe lista investițiilor se află și finalizarea extinderii iluminatului public pe străzile Neajlov, Măceșului și Dreptății.

 

Primar Dan Stroe: ”Cu ajutorul cetățenilor putem continua atât proiectele începute, cât și cele viitoare, de care comuna are nevoie”

”Pentru demararea lucrărilor de amenajare hidrotehnică pe cursul de apă Gemenița a fost înaintat studiul de impact către Agenția Locală de Mediu, pentru obținerea avizului în vederea eliberării autorizației de construire. La sfârșitul acestei luni vom obține avizul de mediu și imediat vom demara lucrările de construire. În ceea ce privește proiectele viitoare, vreau să precizez că suntem în lucru cu un proiect care urmează să fie înscris la Compania Națională de Investiții pentru modernizarea sistemului de iluminat public și unul pentru asfaltarea a 22 de străzi din localitate. Reamintesc că cel din urmă a fost depus și la Ministerul Dezvoltării, însă având în vedere schimbările produse în Guvern, acesta nu a mai fost finanțat. Încercăm și la Compania Națională de Investiții. Dacă nu o să avem succes nici aici, vom accesa fonduri europene sau chiar și din bugetul propriu, însă cele 22 de străzi cu siguranță vor fi modernizate.
Cu ajutorul cetățenilor putem continua atât proiectele începute, cât și cele viitoare, de care comuna are nevoie”, a declarat Dan Stroe, primarul comunei Bradu.
(Realitatea Bradului)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea