Candidatul PSD la Primăria Moșoaia, Simona Bușcă: „Voi face tot ce ține de mine să schimb comuna în bine!”

Simona Bușcă și-a depus, săptămâna trecută,  candidatura pentru funcția de primar al comunei Mosoaia.
„Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Moșoaia. Am mers la circumscripția electorală împreuna cu toți colegii mei, viitorii consilieri locali. Am fost onorați să-l avem alături pe dl Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș. Prezența dumnealui este dovada că tinerii își vor face auzită vocea în lumea zgomotoasă a politicii.  Am toată speranța că voi reuși deoarece sunt un om muncitor, sunt un om de echipă. Am alături de mine oameni ambițioși, inteligenți. Voi face tot ce ține de mine să schimb comuna în bine”, a precizat Simona Bușcă.

Prezent la eveniment, Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, a declarat: „Ideile și experiențele tinerilor sunt esențiale pentru mine când iau decizii. Am încredere în ei, pentru că sunt perfect conectați la realitățile actuale, sunt inteligenți și solidari și știu exact ce vor de la viață. Noi suntem datori să le oferim modele solide și corecte și să-i sprijinim în tot ce întreprind pentru un viitor mai bun. Partidul Social Democrat Argeș propune o tânără – viitor primar al comunei Moșoaia”.
Alături de Simona Bușcă a fost și deputatul Nicolae Georgescu: „Viitorul este al tinerilor! Susțin Simona Bușcă! Am considerat mereu că politica are nevoie de tineri. Am fost onorat să fiu prezent la Moșoaia, unde tânăra și responsabila Simona Bușcă și-a depus candidatura pentru Primăria Moșoaia. M-am bucurat să văd că Simona Bușcă, candidatul PSD la Primăria Moșoaia, are alături o echipă compactă, serioasă și pregătită pentru a realiza proiectele PSD în comuna Moșoaia. Din partea mea, echipa PSD de aici are tot sprijinul necesar! Împreună, suntem mai puternici!”, a precizat parlamentarul argeșean, Nicolae Georgescu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea