Vindea țigări de contrabandă în Uzina Dacia Mioveni

# Foști angajați de la Automobile Dacia, trimiși în judecată pentru furt și contrabandă cu țigări

Doi foști angajați de la SC Automobile Dacia SA au fost trimiși recent în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru săvârşirea infracţiunilor de furt și de contrabandă. Cei doi sunt acuzați că au furat mai multe piese auto. Unul dintre inculpați ar fi vândut chiar țigări de contrabandă în interiorul Uzinei. Faptele pentru care sunt acuzați inculpații s-ar fi petrecut în anul 2018.

Organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Argeş – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu, în octombrie 2018, cu privire la săvârşirea infracţiunii de contrabandă, constând în aceea că, începând cu luna iulie 2018, numitul V.F.E., angajat în cadrul SC Automobile Dacia, procură, deţine, transportă şi comercializează ţigări nefiscalizate, ştiind că provin din contrabandă.
Mai mult, cu ocazia efectuării unor verificări cu privire la sustragerea unor piese auto, agenţii de securitate din cadrul SC Automobile Dacia SA şi organele de poliţie au descoperit cantitatea de 30 pachete ţigări marca Marvel, fără timbru emis de autorităţile fiscale din România, în cuşeta personală de serviciu şi 30 pachete ţigări marca Marvel şi 10 pachete de ţigări marca Ashima, într-un autoturism aflat în parcarea uzinei, ţigări despre care s-a stabilit că aparţin inculpatului V.F.E. De asemenea, acesta împreună cu un alt inculpat, M.I., este acuzat că în incinta Secţiei Montaj General a Uzinei Automobile Dacia ar fi sustras mai multe piese auto (bucăţi ornament filtru aer, seturi capace roţi Dacia, casetofon navigaţie etc). Bunurile au fost recuperate în totalitate de oamenii legii, fiind predate reprezentanţilor persoanei vătămate.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea