Pe 26 august, o nouă ședință a Consiliului Județean Argeș

# Iată proiectele de pe ordinea de zi

Miercuri, 26 august, are loc o nouă ședință a Consiliului Județean Argeș. Aceasta va fi ținută, începând cu ora 12, prin mijloace electronice
PROIECT AL ORDINII D E ZI :
1. Procesul - verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Argeş din data de 30.07.2020.
2. Procesul - verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Argeş din data de 17.08.2020.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de școlarizare al Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești pentru anul școlar 2020-2021.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului Centrul Europe Direct Argeș de către Biblioteca Județeană Dinicu Golescu și cofinanțarea acestuia în perioada 2021-2025.
5. Proiect de hotărâre privind redistribuirea produselor prin Programul pentru școli al României și încheierea unui Act Adițional la Contractul subsecvent nr. 3 de furnizare a laptelui și produselor lactate.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Căminului pentru Persoane Vârstnice Mozăceni.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a Statului de funcții ale Spitalului de Recuperare Brădet.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Spitalului de Recuperare Brădet.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a Statului de funcții ale Spitalului de Pneumoftiziologie ”Sf. Andrei” Valea Iașului.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a Statului de funcții ale Spitalului Orășenesc ”Regele Carol I” Costești.
11. Proiect de hotărâre privind achiziția terenului situat în vecinătatea obiectivului turistic Castrul roman Jidova, Câmpulung.
12. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Spitalului de Psihiatrie ,,Sf. Maria” Vedea asupra imobilului-teren și construcții în care își desfășoară activitatea, situate în comuna Vedea, Județul Argeș, aflate în domeniul Public al Județului Argeș
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea respingerii trecerii din domeniul public al Judeţului Argeş în domeniul public al Comunei Cotmeana a unor bunuri imobile, situate în comuna Cotmeana, sat Ursoaia, județul Argeș.
14. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Consiliului Local al Comunei Micești, pe o perioadă de 39 de luni asupra unor sectoare de drum din DJ 740 și DJ 731D, situate pe teritoriul U.A.T. Micești, în vederea realizării obiectivului de investiție “Amenajare intersecții în Comuna Micești, Județul Argeș”.
15. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea componenței Comisiei pentru Protecția Copilului Argeș.
16. Proiect de hotărâre privind actualizarea bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Argeș pe anul 2020.
17. Raport privind copiii părăsiți în unitățile sanitare din raza administrativ-teritorială a județului Argeș (semestrul I 2020).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea