Nicolae Velcea: „Construim, împreună, în Ștefănești!”

Dragii mei,

Mă adresez tuturor cetățenilor orașului Ștefănești, tuturor partenerilor publici și privați ai administrației locale Ștefănești.
Sunt Nicolae Velcea, deputat PSD în Parlamentul României, și candidez pentru funcția de primar al orașului nostru, în numele echipei PSD și susținut de aceasta.
Am luat această decizie având convingerea că fiecare dintre noi poate schimba, cu adevărat, lucrurile, numai prin implicare directă, prin asumarea unor provocări, prin proiecte bine gândite și, la fel de bine, puse în practică.
Sunt născut în Ștefănești și am trăit, alături de familie, toată viața mea, aici!
Am urmărit și am resimțit, pas cu pas, evoluția orașului nostru, în ultimii 20 ani. Ca și dumneavoastră, nu am resimțit-o bine.
Am sperat, de foarte multe ori, am crezut în oameni și în promisiuni, am așteptat, pentru ca, apoi, să fiu dezarmat și dezamăgit.
Concluzia mea este că – prinsă în interese, în același cerc de oameni, în obiceiuri vechi și rele – administrația noastră locală nu a putut să se schimbe cu adevărat.
Noi, însă, ne-am schimbat.
Astăzi, în Ștefănești, trăiesc alți oameni, cu alte aspirații. Simt acest lucru în fiecare zi, simt așteptările dumneavoastră neîmplinite și nevoia de a avea – așa cum scrie la carte – o reprezentare administrativă, într-un oraș care să fie, cu adevărat, oraș! Simt nevoia dumneavoastră pentru un parteneriat, de bun simţ, cu administrația locală. Simt cum, cu toţii, ne dorim o șansă de a crește aici generații care vor să rămână ACASĂ, dar să le oferim şi motive pentru a face asta!
Este direcția în care îmi propun să merg, este proiectul meu de primar, este gândirea mea de om politic și de cetățean.
Am condus echipe de peste 1000 de oameni în Dacia Renault, unde am lucrat 31 de ani. Am dobândit experiență politică și administrativă în Consiliul Județean Argeș și în Parlamentul României.
Am găsit în social-democrație siguranţa unui trai mai bun, care se potriveşte, cel mai bine, mentalității și firii mele. Sunt membru PSD de 20 de ani și am încredere că apartenența la un partid puternic și apropiat de oameni reprezintă un avantaj pentru orice primar care vrea să construiască.
CV-ul meu profesional este la dispoziția dumneavoastră. CV-ul meu personal îl reprezintă familia, credibilitatea, respectul de care m-am bucurat, toată viața, ca om și ca specialist, apartenența la această comunitate, spiritul meu echilibrat și ambiția de a demonstra că, și la Ștefănești, se poate! Nu port cu mine secrete, probleme, acuzații sau reproșuri.
Voi fi prezent permanent în fața dumneavoastră, vă stau la dispoziție pentru orice întrebări și propuneri, îmi construiesc proiectul de primar pe realitățile pe care mi le înfățișați. Merg la drum, în această campanie, alături de o echipă județeană care susține, absolut necondiționat, Ștefăneștiul, și alături de o echipă locală formată din dascăli, manageri, cadre medicale etc., toți - oameni buni, certificați de calitățile profesionale și de respectul dobândit în comunitate.
Odată cu desemnarea mea drept candidat oficial al PSD, vă pot spune: Construim, împreună, în Ștefănești! Gândim și decidem împreună! Recâștigăm respectul și poziția acestui oraș pe harta județului Argeș! Prin proiecte realiste, prin aducerea orașului la nivelul de condiții urbane, absolut normale în România anului 2020, prin management public axat pe folosirea fondurilor europene, printr-o administrație performantă și transparentă!
Nu o vom face prin circ, nu o vom face prin echipe rotite, oameni și metehne vechi, nu o vom face rupându-ne de lumea în care funcționăm, în care se dezvoltă oportunități, bugete și parteneriate!
Eu sunt un om de bun-simț, căruia îi plac seriozitatea, lucrurile riguros stabilite și onorarea cuvântului dat! Știu că sunteți mii de oameni, la fel ca mine, în Ștefănești! În voi mă încred! Şi acum, şi în anii ce-or să vină!

Cu respect,
Nicolae Velcea,
Candidat din partea PSD la funcția de primar al orașului Ștefănești

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea