Argeșeanul Andrei Gerea nu știe încotro merge România

După câteva mandate, oferite de argeșeni, în care a fost îmbrăcat în culorile PNL sau ALDE, Andrei Gerea și-a redescoperit rădăcinile: Sectorul 1 (București, n.r.) pentru mine înseamnă leagănul politic.”  O declarație ce nu poate fi coroborată decât cu cele două apartamente din Capitală apărute în declarația de avere, unul în 2014, altul chiar anul acesta, 2020.

”Îmi doresc foarte mult să redau Sectorului 1 titlul de Capitala Capitalei ”, mai declară Gerea, fără să conștientizeze că Sectorul 1 a fost, întotdeauna, Capitala Capitalei, aici având sediile mai toate firmele mari din București și chiar din țară. Cu un buget uriaș, Sectorul 1 a fost, deupă Revoluție, unul privilegiat. Însă Andrei Gerea consideră că domnia sa poate aduce aceste privilegii, ceea ce este total defazat. Niciun cuvânt de județul care l-a ridicat acolo, sus, la Casa Poporului sau chiar la Palatul Victoria.
Pe pagina de facebook a domnului deputat, la imaginea de copertă, apare dictonul: Quo Vadis, Romania? Așadar, chiar cineva care a cam stat la guvernare, un fost ministru, deputat etc. nu știe încotro merge țara. Iar noi, cetățenii turmentați chiar nu știm cu cine să mai votăm…

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea