Elena Liliana Murguleț, noul inspector general de la Învățământ, anunță schimbări

Noul inspector general școlar, profesorul Liliana-Elena Murguleț este născută, crescută și formată în Argeș. Așa încât, nu se poate spune că este o găselniță a PNL, sau că aceștia nu au fost în stare să nominalizeze pe cineva din județ. Au nominalizat – în cazul de față – pe cineva din județ, cu performanțe câștigate în afara cadrului politic, ceea ce este mult mai bine. După cum a declarat și domnia sa în ziua accederii pe fotoliul abia părăsit de Tudosoiu: ”nu văd altă variantă, alt drum, pentru școala argeșeană decât calea performanței”.

 

Elena Liliana Murguleț este profesoară de chimie, absolvind facultatea în anul 1993. Ulterior, a profesat la școlile din Priboieni și Topoloveni, apoi a fost director adjunct la Școala Nr. 79 din sectorul 4 București, unitate gimnazială care a obținut, în această vară, cele mai bune rezultate din țară la Evaluarea Națională.
Liliana Murguleț: „Am ajuns, aici, la Inspectoratul Județean Argeș, în timpul unui iureș teribil. În primele două zile a trebuit să preiau Comisia de Organizare de toamnă, a trebuit să văd cum decurg etapele de mobilități, vine, cu viteză, bacalaureatul de toamnă. E o avalanșă în toată regula aici, se întâmplă să fie și perioadă de concedii, perioadă dublată de anumite absențe de personal din cauza situației medicale cunoscute. Nu voi schimba ceva ce funcționează bine, însă, sunt convinsă, există posibilități de îmbunătățire. Nu am venit aici să schimb ceva anume. În primul rând vreau să schimb lucrurile în bine. Performanța trebuie să primeze!”
Și noi o credem pe cuvânt, pentru că aceste cuvinte nu vin din partea unui politician ce s-a chinuit să treacă clasa ori a unuia ce s-a cățărat pe o scară de partid ca să ajungă mai sus. Vin din partea unei persoane ce a ajuns sus prin propriile eforturi. Ceva rar pentru zilele noastre, ceva destul de rar pentru PNL...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea