Sevastian Pupăză Roșu, primarul din Stolnici: ”Locuiesc în comună, sunt direct interesat de introducerea rețelei de gaze”

Primarul din Stolnici face demersuri pentru introducerea rețelei de gaze pe teritoriul localității sale. Și nu face numai asta.
În luna iulie au continuat lucrările la cele două obiective pe care administrația  locală le are în lucru: dispensarul uman, respectiv grupurile sanitare de la Școala Gimnazială Stolnici. ”La finalul lunii august vom finaliza construcția dispensarului și apoi se va trece la dotarea cabinetelor medicale. Sperăm ca până la sfârșitul anului medicii să-și înceapă activitatea în noua locație. La toaletele de la școală, termenul este același, finalul anului. Aici depindem și de alocarea fondurilor europene pe baza cărora se desfășoară proiectul”, declară primarul Sevastian Pupăză Roșu.
Nu în ultimul rând, în luna iulie a fost încheiată asfaltarea străzii Școlii în satul Fâlfani, investiția fiind realizată cu fonduri din bugetul local. În 2021, pe acest tronson de drum, dar și pe alte străzi din localitate, vor fi demarate lucrări pentru introducerea canalizării. Acestea fac parte dintr-un amplu proiect derulat de SC Apă Canal Pitești în scopul modernizării rețelei de apă și extinderii rețelei de canalizare în toate satele comunei Stolnici.
Administrația locală din Stolnici, în frunte cu primarul Sevastian Pupăză Roșu, continuă demersurile pentru începerea lucrărilor de alimentare cu gaze. Este vorba de un proiect amplu, ce vizează trei comune de pe valea Cotmenei: Stolnici, Lunca Corbului și Săpata. Pentru această lucrare, se solicită fonduri de la Guvern.
Sevartian Pupăză Roșu: Locuiesc în comună, vă dați seama că, pe lângă solicitările îndreptățite ale  oamenilor, sunt direct interesat de introducerea rețelei de gaze.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea