Primarul din Bradu asfaltează în plină campanie electorală!

În loc să umble prin comună după voturi, primarul (PSD) în funcție din Bradu muncește – cum este și normal – pentru oameni. Toată comuna a fost transformată, în ultimii patru ani, într-un imens șantier. S-a reușit asfaltarea unor transoane întregi, s-a extins iluminatul public, s-au extins rețelele de utilități. Iar primarul este mulțumit, pentru că aceasta este, de fapt, cartea sa de vizită.
Dan Stroe: ”Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe strada Liliacului.
Lucrările la canalizarea pluvială de pe strada Principală până la Aleea Neajlov se apropie de final, după care se vor amenaja trotuare pe această porțiune.
Au fost semnate contractele pentru canalizare pluvială pentru strada Principală pe porțiunile Târg - Valea Geamăna, strada Preot Gh. Ionescu - fostul CAP, urmând ca în cel mai scurt timp sa înceapă lucrările. Ulterior, se vor amenaja trotuare pe aceste porțiuni.”
Comentariile sunt de prisos, primarul din Bradu fiind un exemplu de bun administrator al comunei. Amintim că este unul dintre puținii edili care, atunci când se alcătuiește bugetul, se consultă cu oamenii din fiecare sat. Este normal să fie așa, însă puțini ajung la această normalitate…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea