Nicolae Velcea: „Printre prioritățile mele se află reabilitarea căminului și transformarea acestuia în creșă și grădiniță”

Deputatul Nicolae Velcea, candidat PSD la funcția de primar al orașului Ștefănești, este preocupat să găsească soluții de finanțare clare pentru obiectivele de investiții care să transforme urbea. În acest sens, Nicolae Velcea are o veste bună. "Printre principalele mele priorități, se află dezvoltarea serviciilor și rețelei de utilități publice, dar și reabilitarea căminului și transformarea acestuia în creșă și grădiniță cu program prelungit. În  acest sens, am identificat și posibile surse de finanțare din fonduri europene. Este vorba despre Programul Operațional 2021- 2027, a cărei versiune este în lucru și care va fi finalizată anul acesta în noiembrie, urmând ca apoi să fie aprobată de Comisia Europeană.

Sunt două axe pe care le-am putea accesa: Axa prioritară 2- O regiune cu orașe smart, care finanțează proiecte pentru intervenții de tip smart- city, adică servicii și utilități publice, iluminat, exact ce ne interesează pe noi, dar și Axa prioritară 5- O regiune educată,  unde am putea depune proiecte pentru reabilitarea, modernizarea și chiar extinderea infrastructurii școlare. Vom vedea, după publicarea Ghidului, care sunt cerințele. Sper ca orașul Ștefănești să beneficieze de acest nou exercițiu bugetar al Uniunii Europene.", afirmă Nicolae Velcea.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea