Ştefan Lăzăroiu, patronul Dracones: „Nu am nevoie de funcţii în PD-L. Nu m-am gândit, deocamdată, să candidez nicăieri!”

# „Sunt membru al C.O.D.A. Curtea de Argeş pentru că sunt născut acolo şi cunosc foarte bine zona”. Proaspătul membru al PDL Argeş, Ştefan Lăzăroiu, a stârnit deja numeroase valuri pe scena politică. Fiecare mişcare îi este monitorizată atent atât de colegii de partid cât şi, mai ales, de către cei din opoziţie. Am ţinut să stăm de vorbă cu domnia sa pentru a-i afla planurile de viitor.
# Domnule Lăzăroiu, umblă vorba prin târg că vă faceţi încălzirea pentru Parlamentul României. Este adevărat?
- Nu m-am gândit, până acum, nicio secundă să candidez. Sunt mult prea ocupat cu menţinerea firmei pe piaţă pentru a avea vreme şi pentru o activitate politică la nivel înalt. Aşa ceva cere mult timp, timp pe care eu nu îl am în momentul de faţă.
# Da, însă aţi fost cooptat ca membru C.O.D.A. (Comitetul pentru Organizarea şi Desfăşurarea Alegerilor) Curtea de Argeş. Nu este un semn?
- Nicidecum. Domnul senator Mircea Andrei m-a rugat să fac parte din această echipă deoarece pot pune umărul la dezvoltarea organizaţiei locale. Acolo sunt membru. Preşedinte este Dl. Mircea Andrei, secretar fiind Dl. Gheorghe Alexei. M-am născut şi am crescut în Mălureni, deci este normal să particip la activităţile politice preponderent acolo. De zonă mă leagă foarte multe lucruri.
# Care ar fi acestea în afară de cele enumerate deja?
- Am afaceri în zonă. În afară de asta, circa 300 de oameni care lucrează la firma în care sunt asociat au domiciliul în Colegiul al II-lea. Şi multe altele… Alex SILVESTRU

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea