Școala ”Gheorghe Gomoiu” - meditații la matematică și română

Centrul Educațional " Gheorghe Gomoiu" din PITEȘTI vine în sprijinul elevilor din ciclul primar (cls. 0-IV) și gimnazial (cls.V-VIII)oferind un program de meditații la următoarele discipline: MATEMATICĂ  și LIMBA ROMÂNĂ.
Perioada pandemiei pentru mulți copii și părinți nu este una ușoară, ci o adevărată provocare , mai ales în ceea ce privește derularea programului școlar în mediul on-line, motiv pentru care, acum, în prag de începere a noului an școlar, se

 

resimte tot mai acut nevoia de sprijin și îndrumare a elevilor pentru înțelegerea, recuperarea, recapitularea și consolidarea materiei parcurse în anul școlar anterior.
Chiar dacă școala în aceast context derutant se prefigurează ca fiind într-o situație instabilă și incertă, copii trebuie meargă mai departe și să-și continue educația și dezvoltarea lor academică și personală.

Ce oferim?
Centrul nostru oferă un program de meditații, prin implementarea unor planuri de studiu personalizate, adaptate nevoilor elevului.
Copilul dvs. va desluși tainele matematicii și ale limbii române în cel mai eficient mod, iar dvs veți fi în permanență informat de evoluția sa.

În ce constă programul de meditații?
Ședințele de meditație se realizează fizic cu respectarea tuturor normelor igienico-sanitare prevăzute de legile în vigoare
Frecvența cursurilor va fi stabilită împreună cu cadrul didactic, în funcție de cerință și necesitate
Durata ședinței: între 90 - 120 minute
Prețurile variază, după cum urmează:
Ciclul primar: 40 - 50 lei, în funcție de durata cursului
Ciclul gimnazial: 60 lei
Organizarea grupei cu un număr redus de elevi
Stabilirea planului personalizat de predare și instruire în concordanță cu particularitățile individuale ale fiecărui elev
Metode și mijloace moderne și eficiente de instruire adaptate generației actuale
Predarea și consolidarea materiei în conformitate cu programa școlară
Pregătirea elevilor pentru susținerea examenelor de Evaluare Națională , alte examene de admitere la cls. aV-a
Explicarea temelor și probleme aplicate
Verificarea cunoștințelor acumulate și feedback către părinți
Copiii vor avea posibilitatea de a învăța într-un mediu plăcut și relaxant și de a ține legătura cu cadrul didactic în permanență atunci când întâmpină dificultăți pentru a primi clarificări și soluții.
Educația este un efort de echipă: cadrul didactic, elev și părinte, de aceea comunicarea și transparența conduc la găsirea unor soluții viabile și eficiente pentru succesul școlar al copiilor și dezvoltarea lor academică în propriul ritm de acumulare și asimilare a cunoștințelor.
Cadrele noastre didactice sunt unele dintre cele mai bune, iar selecția lor a fost făcută pe baza pregătirii lor profesionale , având o experiență vastă atât în mediul de stat, cât și în cel privat.
Metodele de predare folosite și capacitatea de a transmite informații în mod eficient, atractiv și personalizat sunt adaptate pentru a asigura înțelegerea, fixarea și apropundarea noțiunilor studiate, astfel obținându-se progresul și performanța școlară.

COPILUL DUMNEAVOASTRĂ MERITĂ O EDUCAȚIE DE CALITATE , CONFORT ȘI SIGURANȚĂ!!!
Informații la tel. 0754023977
PITEȘTI, STR. PICTOR NICOLAE GRIGORESCU NR 12,
(complex Doi Cocoși , în spatele Hotelului Ramada, zona Expo Parc, Școala Gen. Nr. 10 )

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea