Campanie umanitară la Parohia ”Sf. Ierarh Nicolae” Turculești - Călinești

Acţiune umanitară, reluată, cu obiectivul de reducere a riscului de abandon şcolar pentru copiii din familii defavorizate. Locația campaniei: parohia Călinești, sat Turculești. Inițiator: preotul Cosmin Bologea.

Preot Cosmin Bologea: ”Dacă anul trecut am reușit să bucurăm 183 de copii cu rechizite școlare, iată că și anul acesta demarăm campania «Dăruiește un ghiozdan pentru un copil din mediul rural» prin care încearcăm să strângem ghiozdane, rechizite şcolare sau orice sumă echivalentă acestora, pentru a-i susţine la începutul anului şcolar pe copiii cărora le ținem grija.
Această acţiune este parte a programelor noastre de reducere a riscului de abandon şcolar pentru copiii din familii defavorizate.
Ne-au determinat să iniţiem campania  statisticile îngrijorătoare potrivit cărora creşterea ratei de abandon şcolar este de până la 17 la sută.
Facem tot ce ne stă în putere pentru ca acesti copii ce beneficieze de programele noastre, să meargă la şcoală şi să obţină rezultate cât mai bune. Vă invităm ca, alături de ghiozdanul sau de rechizitele donate, să ataşaţi şi un mesaj, sau o scrisoare pentru copilul ce va beneficia de aceste daruri minunate. Dacă lăsaţi şi datele de contact, veţi putea fi informaţi despre evoluţia şi situaţia copilului ajutat.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea