Virgil Baciu a comparat Ștefăneștiul cu orașele din Brazilia: „Pe dealuri sunt vilele, iar în zona centrală sunt blocuri, care nu pot fi numite blocuri, ci ghetto-uri”

La conferința de presă a PMP Argeș de la sfârșitul săptămânii trecute au participat: Eduard Dima, secretar general al filialei județene și candidat la Primăria Ștefănești, alături de Virgil Baciu, candidat PMP la CJ Argeș și Anca Baciu, candidat la Primăria Corbi. Alături de Edi Dima au venit și doi reprezentanți ai societății civile din Ștefănești.

Efervescent ca de obicei, Virgil Baciu a comparat orașul Ștefănești cu zonele subdezvoltate de la marginea marilor orașe braziliene. „Aseară am fost și eu cu Edi în campanie în Ștefănești și când am ajuns în zona de blocuri m-am gândit: visez sau în Brazilia? Pe dealurile Ștefăneștiului sunt vilele, iar în zona centrală sunt acele blocuri, care nu pot fi numite blocuri, ci ghetto-uri. Nu mă gândeam că poate fi o așa mare discrepanță între oameni din aceeași comunitate. Nu mă gândeam că un oraș ca Ștefăneștiul, cu un potențial atât de mare, cu o poziție foarte bună lângă Pitești să fie atât de subdezvoltat, să văd cum cad acoperișurile în capul oamenilor, să văd cum stau cu ligheane în casă… ”.
Virgil Baciu: „Sunt pregătit pentru a lupta cu ceilalți contracandidați, pentru a demonstra oamenilor din județul Argeș că sunt cel mai  bun candidat, că pot fi cel mai bun președinte al CJ. Asta am demonstrat-o din punct de vedere administrativ, am făcut-o din poziția de antreprenor, dar și din poziția de om printre oameni. Programul meu pentru dezvoltarea județului Argeș a fost publicat. El poate fi îmbunătățit pe parcurs, dar, spre deosebire de ceilalți contracandidați, sunt singurul care are un program foarte bine structurat și prezentat cu date, cifre, pe baza unei analize făcute pe bugetul CJ în anul 2020”.

 

Candidat de numai 24 de ani la Corbi

În vârstă de numai 24 de ani, dar cu experiență managerială serioasă, Anca Baciu, fiica lui Virgil Baciu, a explicat de ce a ales să candideze la primăria din localitatea natală, Corbi: „Mi-am asumat candidatura la Primăria Corbi pentru a continua ceea ce tatăl meu a început și pentru a fi sigură că există continuitate în toate proiectele inițiate. Am acceptat această provocare gândindu-mă că noi, tinerii, avem ceva de spus”. Eduard Dima a ținut să specific că partidul are, înscriși în actual cursă electorală, numeroși candidați cu vârsta sub 30 de ani.

Eduard Dima:  „Suntem singuri, am ales să fim liberi!”

Eduard Dima: „S-a propagat în spațiul public informația că am avea alianțe preelectorale. S-a vorbit de lipsa studiilor candidaților noștri, inclusiv a mea. Vă asigur că am studiile necesare, sunt inginer la Secția de Drumuri Naționale Argeș de câțiva ani buni. Vă confirm faptul că nu suntem în nicio alianță sau discuție nici cu PSD, nici cu PNL. Suntem singuri, am ales să fim liberi. Ne ducem această campanie onorabil, fără să folosim practicile altor candidați de a-și discredita contracandidații.  Ieșind în Ștefănești destul de des în ultimele 2 luni și în anii pe care i-am petrecut acolo, am observat că orașul are extraordinar de multe probleme de bază, cum ar fi lipsa racordării la rețeaua de apă, la rețeaua de canalizare, la rețeaua de gaze, blocurile sunt într-o situație deplorabilă. Am alături oameni cu o pregătire extraordinar de solidă în mai multe domenii, medical, social, infrastructură, economic, practic, am cea mai curată listă, cu cei mai pregătiți oameni, aleși din rândul oamenilor reprezentativi ai orașului Ștefănești”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea