Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Pitești: ”Ăsta sunt! Asta vreau! Am cea mai bună Echipă și vreau să demonstrez că se poate și la Pitești!”

Majoritatea îmi spun... ”vicele”. Și, da, sunt primul ”vice” care v-a ascultat, primul care, 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, v-a preluat problemele și le-a rezolvat fără ca acestea să ajungă uitate, într-un dosar cu șină. Sunt vicele care și-a tocit coatele pe proiectele de fonduri europene - iar rezultatele se vor vedea în curând! - vicele care a transparentizat activitatea primăriei, vicele care v-a consultat în proiectele importante.

Așa voi fi și ca primar! La fel de deschis! Mă voi asigura că fiecare instituție din subordinea Primăriei Pitești va avea cel puțin un om care să vă preia și să vă rezolve problemele. Prioritatea mea numărul zero va fi atragerea de fonduri europene. Vin sume istorice în exercițiul financiar viitor și vreau să mă asigur că, pe toate axele, Primăria Pitești nu va rata nicio oportunitate. Îmi doresc, până atunci, să mă cunoașteți mai bine!

 

Cine sunt?
Sunt piteștean get beget, am 43 de ani, am absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Management și toată viața mea personală și profesională se leagă de Pitești.
Am copilărit și trăit în Găvana, Trivale, și mai apoi Popa Șapcă. Aici m-am format ca om, aici am familia și prietenii. Piteștiul a fost întotdeauna casa mea. Aici vreau să crească și să trăiască și copiii noștri.
Sunt un tip energic și implicat, îmi place să am activitate inclusiv în weekenduri, îmi place sportul și mai ales cel de echipă. Campania aceasta m-a forțat să vorbesc mult despre mine și nu-mi stă în caracter, dar este și aceasta o etapă premergătoare celei în care vor vorbi despre mine exclusiv faptele – mandatul de primar.
Sunt mulți cei care mă cunosc, profesional am intrat în legătură cu mulți piteșteni, cu unii chiar în interacțiunea mediată de paginile de socializare atunci când au avut probleme punctuale pe care mi le-au sesizat. Sunt genul de om care nu abandonează lucrurile și căruia nu îi este teamă să fie deschis în fața oamenilor. De altfel, sunt cel care a deschis ușile Primăriei, în calitate de viceprimar, și cel care a ascultat și a consultat oamenii. Am făcut ceea ce în alte primării fac departamente întregi, înțelegând nevoia de transparentizare a deciziei și mai ales importanța comunicării cu cetățeanul.
Dacă mă întrebați ce nu sunt, ei bine... nu sunt un politician. M-am concentrat pe sarcinile locului de muncă, nu pe cele ale partidului și mi-au plăcut mai mult misiunile îndeplinite pentru piteșteni decât ședințele de partid. Dar am continuat să fiu un om de echipă, încercând să aduc schimbarea pe care am pretins-o la rândul meu de la cei care ne conduc.

De ce candidez?
În desele discuții cu piteștenii, mi-au încredințat probleme și nemulțumiri care țineau de o schimbare de substanță a administrației la Pitești. Am fost convins, încetul cu încetul, că trebuie să fac mai mult și că pot reuși alături de oameni care să dorească schimbarea de mentalitate, de abordare și de a face politici publice. Echipa PNL are acești oameni și împreună ne-am asumat să rezolvăm urgențe întârziate ani de zile de foștii primari. Va fi greu, dar rezultatul merită toate eforturile!
Candidez pentru că vreau ca piteștenii să spună că sunt conduși de OMUL din funcție, nu de partidul primarului, vreau ca cei alături de care am crescut și m-am format să privească cu încredere către Primărie, nu cu suspiciune și dispreț, ca până acum.
Vreau să rezolvăm împreună probleme, nu să creăm altele noi. Nu sunt omul jocurilor politice, sunt omul faptelor. Și candidez pentru ca cetățeanul să fie în centrul administrației, nu interesele unui partid politic. Este nevoie de mai multă administrație în primărie și mai puțină politică!
Vreau pentru Pitești aceeași șansă pe care au avut-o localitățile cu primari PNL, care au știut să încurajeze afacerile pentru a avea mai mulți bani la buget și care știu cum să cheltuiască banii publici pentru modernizarea comunității. Oamenii care trăiesc în orașe conduse de primari PNL au văzut că este posibil ca într-un timp foarte scurt să scapi de mizerie, probleme în trafic, infrastructura proastă de educație și multe altele pe care piteștenii le cunosc.

Echipa mea
Nu mai este timp pentru primarul care se pricepe la tot și ține decizia doar în mâinile lui. În echipa aceasta fiecare are expertiză pe un domeniu esențial pentru Pitești. Acest lucru este garanția că vom deveni orașul în care tinerii vor vrea să rămână, să se stabilească aici și să investească în acest oraș cu un potențial extraordinar!

Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea