5 motive pentru care Ionuț Moșteanu va câștiga Primăria Pitești

Alegerile locale se apropie, iar pe 27 septembrie piteștenii trebuie să aleagă, pentru prima dată după 30 ani, o nouă generație în orașul nostru, cu o nouă viziune și energie. Oameni cu cariere în mediul privat, profesioniști în domeniile lor, care au decis să facă pasul spre politică, sătui de hoția și incompetența vechilor politicieni. Sătui să vadă că în Pitești nu se întâmplă nimic.

Sunt cel puțin 5 motive pentru care Ionuț Moșteanu va fi viitorul primarul al Piteștiului.
1. USR PLUS a câștigat deja Piteștiul. S-a întâmplat la alegerile europarlamentare, unde au obținut un scor de 28%, mult peste PSD (23%) și PNL (19%). Atunci au ajuns în Parlamentul European profesioniști adevărați, oameni cu care ne putem mândri. Atunci am oprit PSD-ul lui Liviu Dragnea din distrugerea justiției.
2. Este reprezentantul unei mișcări politice plecate din stradă, fără legătură cu vechea clasă politică, fără legătură cu grupurile de interese care și-au împărțit, an de an, banii din bugetul public. Doar un om care nu provine din vechea clasă politică poate aduce schimbarea reală în Pitești.
3. Vine din mediul privat, unde a activat în ultimii 21 ani, dar are experiență și în administrație -  fost secretar de stat în Guvernul Cioloș unde s-a luptat cu „nu se vrea” și „nu se poate”. Mulți oameni din minister, atunci când au primit sarcini clare, când au văzut entuziasmul pentru a face lucruri în interesul românilor, au muncit și au început să livreze. Fără pilele partidelor, incompetenții numiți politic, rudele politicienilor care nu făceau nimic și puneau bețe în roate. De 4 ani este vocea argeșenilor în Parlament și a dus luptele împotriva corupției: împotriva OUG13, lupta împotriva corupției, lupta pentru stoparea defrișărilor și pentru autostrada Pitești - Sibiu și Craiova - Pitești din Comisia pentru Transporturi;
4. Singurul candidat de dreapta din Pitești. La Pitești, PNL a ales să meargă pe mâna fostului secretar general și viceprimar PSD, în timp ce PSD vine cu un președintele PSD Pitești, omul din umbră, șeful comisiei de urbanism care a controlat toate avizele de construcție din orașul nostru. Nu vom mai accepta încă 4 ani cu blatul PSD - PNL.
5. Cel mai bun și realist program politic și cea mai bună echipă de consilieri locali. Piteștiul nu a dus lipsă de promisiuni electorale. S-au scris mii de pagini cu promisiuni din partea vechilor partide. Ce a lipsit a fost o nouă generație, o echipă de oameni profesioniști, care să pună înainte de toate interesele piteștenilor, nu privilegiile politicienilor. Echipa USR PLUS este o echipă de profesioniști, ingineri, antreprenori, profesori, oameni care au reușit în viața reală, iar acum s-au implicat pentru schimbarea Piteștiului.
Programul politic poate fi citit pe
www.ionutmosteanu.ro
Pe 27 septembrie, e timpul schimbării!

Comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR-Plus), Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200251, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea