Sorin Apostoliceanu: „Poliția Locală trebuie să revină la obiectivul inițial și să se achite de sarcinile pe care acum le-a abandonat”

Sorin Apostoliceanu, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al municipiului Pitești are între prioritățile sale reorganizarea Poliției Locale cu scopul de a crea o relație corectă cu cetățeanul plătitor de taxe și impozite, în slujba căruia se află.

“Reorganizăm Poliția Locală astfel încât să răspundă doar nevoilor piteștenilor. Poliția Locală Pitești se ocupă de multe și de nimic. Are ce face, dar în prezent se preocupã cu atribuțiile altor instituții și când tragem linie ajungem la concluzia că plătim un serviciu public ineficient” susține Apostoliceanu.

În viziunea sa și echipei PNL care va veni din 28 septembrie 2020 la conducerea municipiului Pitești, agenții de poliție locală pot fi mult mai eficienți dacă se vor dedica mai mult problemelor comunității locale.

“Vom reorganiza Poliția Locală după modelul Oradea, unde polițiștii locali nu au treabă cu circulația sau cu păstrarea liniștii publice, ci se asigură că cetățenii respectă regulile locale care reglementează depozitarea gunoaielor, curățenia după câinii de companie (primăria trebuie să amenajeze parcuri speciale pentru câini), curățenia în jurul blocurilor, parcarea autoturismelor pe spațiul public, șamd.

Pe scurt, Poliția Locală trebuie să revină la obiectivul inițial și să se achite de sarcinile pe care acum le-a abandonat.

Trebuie să avem instituții și servicii publice care servesc cetățeanul!

Toate aceste schimbări vor face ca municipiul nostru să fie mai curat, mai civilizat și să intre în rândul orașelor cu adevărat dezvoltate.

Se poate și la Pitești!

Totul începe cu un vot, pe 27 septembrie.”

Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea