Dr. Marian Drăguşin îl susţine pe Cristian Gentea pentru Primăria Pitești

Marian Drăgușin, un nume binecunoscut, și-a făcut publică preferința pentru  alegerile locale în capitala de județ:
„Am analizat foarte atent proiectele prezentate de toți candidații la Primăria Pitești și recunosc sincer faptul că OMul Cristian Gentea, echipa acestuia și proiectele prezentate mi-au oferit cea mai mare încredere. Piteștiul va avea, în urma alegerilor locale, o ECHIPĂ în folosul cetățenilor! Oferta electorală pentru alegerile locale din acest an este mai bogată decât oricând! Așa se întâmplă și la Pitești. Personal, ca om de afaceri, acest lucru mă bucură.

 

Concurența naște de fiecare dată lucruri pozitive. Fiecare candidat are părțile sale bune și fiecare candidat prezintă proiecte de interes pentru piteșteni!
Mi-a plăcut însă cel mai mult modul în care Cristian Gentea, cel pe care îl știu exact precum un OM de cuvânt, își prezintă echipa și proiectele!
Am simțit în fiecare dintre proiectele prezentate seriozitate, ambiție și dorință – toate pentru ca Piteștiul să fie un municipiu de vază!
Până la urmă, acestea trebuie să fie și calitățile unui primar de municipiu, iar Cristian Gentea le înglobează foarte bine pe toate – disponibilitate în folosul cetățenilor, spirit de echipă, comportament democratic, caracter, loialitate față de cetățeni, curaj în apărarea convingerilor și dorință de perfecționare continuă, spirit colegial etc.!
Eu am ales să votez responsabilitatea! Un OM de cuvânt și un PRIMAR de cuvânt!”
Doctor Marian Drăguşin, piteştean

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea