Vești extraordinare pentru județul Argeș de la premierul Orban!

Vești extraordinare pentru județul nostru de la premierul Orban! Proiectele PNL Argeș sunt susținute de Guvernul României

"Am participat azi la semnarea contractului pentru proiectarea și execuția tronsoanelor 3 și 4 ale drumului expres Pitesti- Craiova, evenimentul având loc în sala mare a Consiliului Județean Arges, in prezenta premierului, a ministrului Transporturilor, Lucian Bode și a reprezentanților mediului de afaceri argeșean, printre care directorul general al Dacia, Cristophe Dridi și președintele ACAROM, Gabriel Sicoe.

Cu aceasta ocazie, premierul Ludovic Orban a anunțat demararea mai multor proiecte extrem de importante pentru dezvoltarea Argeșului.

 

In primul rand, domeniul schiabil de la Molivisu, care face parte din proiectul meu pentru Consiliul Județean, a fost prins în master planul de turism al țării, urmând să fie scoase în curând din domeniul forestier noi suprafețe. Zona de nord a județului primește astfel, pe partea de turism, o veritabilă gura de oxigen.

In al doilea rând, premierul a anunțat realizarea centurii de vest a Piteștiului, care va ajuta la reducerea aglomerației în oraș.

In al treilea rând, șeful Guvernului a declarat că autostrada Pitesti- Sibiu va cuprinde un al șaselea tronson, care va face legătura între Tigveni și Râmnicu Vâlcea. Infrastructura rutiera din Arges va deveni astfel acceptabila, după zeci de ani in care a fost ignorată de Guvernele PSD.

Cu o administrație liberală a Consiliului Judetean și cu sprijinul Guvernului, vom demonstra că se poate și în Arges!" - Emanuel Soare, candidat PNL pentru președinția Consiliului Judetean Arges.

 

(Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea