Sectorul energetic din Arges, o prioritate pentru Guvernul României

 

Virgil Popescu - ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a efectuat, vineri, o vizită de lucru în județul Argeș.

„Împreună cu ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, am fost azi la sediul Hidrocentrale Curtea de Arges și la statia de 110 kV de la Oesti, aflată în plin proces de retehnologizare. Cu o parte din echipa mea pentru Consiliul Județean, cu președintele AAAS, Adrian Miutescu, cu directorul adjunct al ANAR, Marius Postelnicescu, cu deputatul Dan Bica și cu candidatul PNL pentru Primăria Curtea de Arges, Cristian Mitrofan, am discutat cu directorul Hidrocentrale Curtea de Arges, Gheorghe Mitrofan.

Dânsul se așteaptă la ajutor din partea Consiliului Judetean pentru obținerea mai rapida a autorizațiilor, necesare pentru lucrările de modernizare. Perla sistemului energetic din Arges, hidrocentrala de la Vidraru, va beneficia de lucrări de retehnologizare masive, aceasta funcționând din 1966 fără întrerupere. Cu sprijinul Guvernului liberal, vom demonstra că se poate și în Arges!”, a precizat Emanuel Soare, candidat PNL pentru președinția Consiliului Judetean Arges.

 

De asemenea, ministrul Virgil Popescu a vizitat societățile Lazar Company și Leoni. „Domnul ministru a putut astfel discuta, la fata locului, cu reprezentanții unor industrii reprezentative pentru Arges, ca fabricarea de componente auto și transporturile rutiere. În același timp, ministrul Virgil Popescu a amintit că Guvernul pune la bătaie un miliard de euro pentru IMM-uri, până la sfârșitul anului zeci de mii de întreprinzători putând beneficia de acest ajutor. La Consiliul Județean vom sprijini întreprinzătorii privati, un proiect prioritar al nostru fiind înființarea zonei metropolitane, care va facilita dezvoltarea și transportul către zonele industriale din jurul Piteștiului. Se poate și în Arges!”, a precizat Emanuel Soare.

(Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea