Angajări din sursă externă la Penitenciarul Mioveni

Penitenciarul Mioveni a scos la concurs 6 posturi din sursă externă. Este vorba de cinci posturi agenţi şi unul de ofiţer. Înscrierile se fac până la data de 26 octombrie, inclusiv.

Într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre Penitenciarul Mioveni anunţă noi angajări din sursă externă, după ce în luna septembrie a mai scos la concurs 22 de posturi de agenţi, tot din sursă externă.

"Vă informăm că, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul Mioveni scoate la concurs, din sursă externă, 5 de posturi de agent și un post de ofițer în cadrul sectorului economico-administrativ. Condițiile necesare a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Penitenciarului Mioveni, secțiunea Cariera – Concursuri sursă externă ori la sediul unității. Precizăm că activitățile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.”, se preciza în comunicat.

 

Condiţii de participare


Pentru postul de ofiţer, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, emisă de instituţii acreditate potrivit legii, în domeniul pentru care se depune candidatura, cunoştinţe de operare pe calculator: nivel I (se verifică prin probă practică eliminatorie); autorizaţie de acces la informaţii clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unităţi. Concursul va consta în: proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului; interviul; proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului.

Posturile de agent pentru care se caută personal sunt: 1 agent instalator, 1 agent fochist, 2 agenţi conducători auto, 1 agent electrician. Sunt necesare studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, emisă de instituţii acreditate potrivit legii; calificare în postul solicitat dovedită prin certificat/atestat de calificare profesională, dobândit la absolvirea liceului, şcolii profesionale sau unui curs de calificare autorizat; autorizaţie de acces la informaţii clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unităţi. Concursul va consta într-un interviu şi proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului.

Dosarele complete se depun la sediul unităţii până la data de 26.10.2020, inclusiv, ora 16.00.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea