Gelu Tofan - unul dintre viceprimarii Piteștiului

 

 

Dacă nu se vor produce schimbări radicale pe ultima sută de metri, cei doi viceprimari ai Piteștiului vor fi dați de PNL și USR-PLUS, partide care împreună au majoritate în Consiliul Local Pitești. USR PLUS l-a nominalizat, de ceva timp, pe Mihai Mihăilescu pentru poziția de viceprimar. Incertitudinea era doar la liberali, acolo unde lupta s-a dat în trei: Gelu Tofan, Mihai Coteț și Ana Stan. Iar triumfător, după negocieri aprige, se pare că a fost Gelu Tofan.

Pe acest subiect a făcut precizări, pe Facebook, și Tiberiu Avrămescu, fost consilier local la Pitești din partea liberalilor.

 

 

„Observ ca Sorin Apostoliceanu, Ana Stan, Mihai Cotet si Tiberiu Irimia, adica cei care au fost varfurile de lance ale PNL la alegerile locale pentru Pitesti nu se regasesc sau sunt pe pozitii neeligibile pentru alegerile parlamentare! Adica sunt victimele promisiunilor lui Adrian Miutescu! Singurul care a "prins" ceva este Gelu Tofan. Pentru mine, nu este o surpriza, am anticipat demult ca va fi viceprimarul Pitestiului! Il felicit pe domnul Tofan pentru felul cum a stiut sa isi "perie" stapanul si ii urez mult succes in aceasta functie. Si inca ceva ce nu ii va placea domnului Marius Postelnicescu! La urmatoarele alegeri interne, domnul Tofan va fi presedintele PNL Pitesti! Si in aceasta viitoare calitate ii urez mult succes!”, a scris fostul liberal Tiberiu Avrămescu, pe Facebook.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea