INCREDIBIL!!! Până unde a mers disperarea unor brădeni. Semnătură falsificată pentru deschiderea unui dosar în instanță

# Primarul și viceprimarul s-au „trezit” că s-au dat singuri în judecată

Alegerile locale s-au terminat. Lucrurile par să intre într-un făgaș normal, oamenii își văd de treburi, de recolte, se pregătesc pentru iarnă, se feresc de COVID 19. Nu și la Bradu, unde golăneala de nedescris a unor infractori pune la muncă, prin falsurile realizate, până și pe judecători.

 

Pe data de 21 septembrie, în plină campanie electorală, la Judecătoria Pitești este înregistrat un dosar - ATENȚIE, VENIT CU POȘTA! - pentru delapidare, în care primarul Dan Stroe, este acuzat, alături de viceprimarul Gheorghe Negoi, că a delapidat Primăria Bradu cu 1,5 miliarde lei vechi. Acțiunea este semnată de ”reprezentantul legal” (tocmai pentru a crea confuzie nu i s-a dat numele) al primăriei. Care este primarul sau, cu delegație, viceprimarul. Conform legii, dosarul a fost înregistrat, i s-a dat număr și chiar termen. Așa încât, pe site-ul Judecătoriei, apar și părțile: reclamant - Primăria Bradu; pârâți - Dan Stroe și Gheorghe Negoi!
Cererea de chemare în judecată este redactată după toate regulile cerute de o instanță, cu introducere, părți, motive. DOAR CĂ ESTE, ÎN TOTALITATE, FALSĂ! Oare, ne întrebăm noi, cine ar fi avut de câștigat din apariția unui dosar, fals, cum se va dovedi, de delapidare, unde pârâți sunt tocmai primarul și viceprimarul, candidați, și ei, atunci, pentru un nou mandat? Pe cine, din Bradu, să-l fi dus mintea - o minte bolnavă, cu siguranță - să însăileze o asemenea făcătură? Cineva familiarizat cu dosarele, cu instanțele, desigur. Cineva care, în campanie, a putut acuza, la fel de fals ca și dosarul, că cei doi au probleme. Rămâne acum, după ce se va dovedi că este o făcătură, ca procurorii să descopere și persoana care ar fi putut beneficia de o asemenea mizerie.

În băltoaca de acuzații cuprinse în falsa acțiune sunt băgați, la un moment dat, și jurista Eleonora Chiran, dar și șeful poliției locale, Gheorghe Militaru. Persoane care, de asemenea, au deranjat pe autorul falsului și care, scăldându-se în propria imbecilitate, i-a pus acolo și pe ei, să fie mai mulți.
Penalul realizator al mizeriei mai sus menționate, gândindu-se, cu creierul său înecat, probabil, de băutură, că este periculos să scrie pe plic de mână, a scos la imprimantă partea cu destinatarul și cu expeditorul. Fără să se gândească, în prostia sa evidentă, că a semnat în fals, dar și că imprimarea electronică conține un fel de amprente electronice similare cu cele ale degetului. Procurorilor le va fi simplu să compare urmele printului trimis la Judecătoria Pitești cu alte printuri trimise și să stabilească cine este făptașul. Care, sutem convinși, e obișnuit cu răcoarea, așa că nu va beneficia de ceva nou, în afară de lipsa alcoolului.
INCREDIBIL, ÎN ROMÂNIA ANULUI 2020!!!

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea