Condamnare în dosarul „Bordel la saloanele de masaj erotic”

Decizie finală, la Curtea de Apel Pitești, în dosarul „Bordel la saloanele de masaj erotic”. Inculpații Ramona Mihaela Matei și Cristinel Daniel Lemnaru au fost condamnați fiecare la câte 2 ani şi 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.
Anchetatorii au stabilit că cei doi, sub paravanul unor saloane de masaj, administrau adevărate bordeluri, angajatele practicând prostituţia, atât în cadrul acestora, cât şi în alte locaţii din județ.

La sfârșitul anului trecut, Judecătoria Pitești s-a pronunțat, pe fond, în acest dosar. Parchetul Judecătoriei Pitești a depus apel, iar procesul a fost reluat la Curtea de Apel Pitești. Instanța a dat o decizie definitivă, în această cauză, în luna octombrie:
„În baza art. 421 pct. 2 lit. a din Codul de procedură penală admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti împotriva sentinţei penale nr. 1310/28.11.2019 pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul nr. 5212/280/2018. Desfiinţează în parte sentinţa şi rejudecând: În baza art. 7 alin. 1 din Legea nr. 76/2008 dispune prelevarea de probe biologice de la inculpaţi în vederea implementării în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei. În baza art. 421 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală respinge, ca nefondate, apelurile declarate de inculpaţii Lemnaru Cristinel Daniel şi Matei Ramona Mihaela. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă apelanţii-inculpaţi la plata a câte 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. (...) Definitivă”, se arată în hotărârea Curții de Apel Pitești din 8 octombrie 2020.
Procurorii susțineau  în rechizitoriu că prin intermediul a două saloane de masaj erotic, aflate pe raza municipiului Pitești și a comunei Bradu, pe parcursul anilor 2013-2016, inculpații ar fi înlesnit practicarea prostituției și ar fi obținut diverse sume de bani, în urma practicării prostituției de către persoanele angajate ca maseuze.

 

Patronul MSS și un oficial de la FCSB - audiați ca martori în dosar

Conform procurorilor, pe parcursul perioadei 2013-2016, la firmă administrată de cei doi inculpați și-au desfășurat activitatea peste 130 de persoane angajate ca maseuze. Prețul unui raport sexual pornea de la 100 lei. Din dosar reiese că oameni de afaceri importanți din județ apelau la serviciile fetelor din saloanele de masaj, fie în interes propriu, fie pentru a satisface „dorințele” partenerilor de afaceri.  
Printre martorii audiați în dosar s-a numărat și administratorul firmei de pază Magic Safe Security (MSS), Ovidiu Emil Costache. Acesta se afla în relații de afaceri cu inculpatul Cristinel Daniel Lemnaru, directorul general al societății care administra saloanele. MSS asigura paza saloanelor de masaj deținute de inculpat. Printre cei care au beneficiat de serviciile fetelor s-a numărat și Adrian Cătălin Ianuli, un oficial de la FCSB, echipa de fotbal patronată de Gigi Becali. Iar Ovidiu Emil Costache a fost cel care a stabilit legătura. Pe parcursul anului 2016, între Magic Safe Security și FCSB, a fost încheiat un contract prin care societatea argeșeană se obliga să asigure securitatea la meciurile disputate pe stadionul „Nicolae Dobrin” de către formația roș-albastră. Pentru a consolida relația dintre firma de pază și clubul bucureștean, reprezentantul MSS i-a propus lui Adrian Cătălin Ianuli, responsabilul cu ordinea și siguranța în cadrul echipei FCSB, să-i trimită o fată la hotelul unde era cazat acesta, propunere acceptată de oficialul echipei de fotbal.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea