Echipa PSD pentru parlamentare: „Vom readuce Argeșul pe primul loc!”

Săptămâna trecută, la depunerea listelor de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 a fost prezentă întreaga echipă nominalizată dar și liderul PSD Argeș, Ion Mînzînă, care a declarat că toate candidaturile au fost atent analizate și că s-a dorit să se vină în fața argeșenilor cu o echipă de profesioniști capabili să reprezinte cu succes Argeșul în Parlamentul României.

Ion Mînzînă: “Trecem printr-o perioadă deosebit de grea. PSD Argeș a depus astăzi listele cu gândul ca Argeșul să fie pe primul loc. Avem o echipă competitivă care se va bate în Parlament pentru Argeș și pentru argeșeni. Performanța va fi a celor puternici, iar cei puternici suntem noi!”.
Astfel, pe listele PSD Argeș se găsesc persoane cu o identitate profesională solidă și de mare notorietate în plan local sau chiar național. Printre persoanele propuse de social-democrații argeșeni se află liderul Sindicatului Dacia, Nicolae Pavelescu, rectorul Universității „Constantin Brâncoveanu” - Ovidiu Puiu sau tânărul doctor piteștean Remus Mihalcea, actual manager al Spitalului Clinic Colentina și fost sef secție ORL la Spitalul Judetean Argeș. Vă prezentăm, în continuare, o parte din declarațiile candidaților PSD date la depunerea listelor la BEJ Argeș:
Simona Bucura-Oprescu: “Le mulțumesc tuturor colegilor pentru susținere și pentru șansa de a candida pentru un nou mandat de parlamentar. Sunt și voi rămâne un parlamentar harnic, conectat la realitate, care își ține audiențele, este prezent peste tot în județ și este un susținător al primarilor argeșeni. Ne-am luat angajamentul, alături de dl. președinte Mînzînă, de domnul președinte executiv Gentea, de primarii noștri că vom readuce Argeșul pe primul loc și asta vom face!”
Nicolae Pavelescu: “Consider că misiunea mea ca lider al Sindicatului Dacia s-a încheiat. Sunt un om de stânga și am convingerea că împreună cu echipa PSD vom reuși să reprezentăm mai bine interesele angajaților în Parlament”.
Remus Mihalcea: “Sunt argeșean. Aici m-am născut, am crescut și am învățat până să plec la Facultatea de Medicină. Ulterior am revenit la Spitalul Județean, după care am plecat la Spitalul Colentina. Am acumulat o experiență vastă în domeniul sanitar și acum vreau să o pun în slujba argeșenilor. Sunt mai mulți medici care s-au alăturat PSD și împreună putem ajuta la construirea unui sistem sanitar solid”.
Ovidiu Puiu: “Mă onorează această candidatură și îi mulțumesc domnului Gentea care a avut ideea. Intru în această ecuație a politicii încercând să văd politica prin dialog, iar nu prin confruntare. Trebuie să fim foarte atenți să păstrăm echilibrul, iar curentul social-democrat a vegheat mereu de-a lungul istoriei sale la acest deziderat”.
Cristina Stocheci: “Fac parte dintr-o echipă extraordinară, cu oameni care au o mare experiență în domeniile lor de activitate. Vom face echipă și în Parlament pentru argeșeni”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea