Subprefectul Cîrstea s-a întors la București

 

La peste 2 luni, de la numirea musceleanului Corneliu Cîrstea în funcția de subprefect al județului Argeș, Guvernul a dat o nouă hotărâre. Astfel, Cîrstea s-a întors în funcția publică de subprefect al municipiului Bucureşti, de unde fusese numit anterior în Argeș.

„HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al municipiului Bucureşti de către domnul Cîrstea Corneliu”, se arată în hotărârea de Guvern din 28 octombrie.

Informația a fost făcută publică de prefectul Emanuel Soare, care i-a mulțumit lui Cîrstea pentru activitatea desfășurată în această perioadă. Până în acest moment nu a fost numit o altă persoană în funcția de subprefect „Îi mulțumesc domnului Cîrstea Cornel pentru excelenta colaborare și pentru sprijinul acordat în perioada în care a exercitat funcția de subprefect al Instituției Prefectului Argeș. Este unul dintre profesioniștii administrației publice și mă bucur că am avut oportunitatea de a lucra cu dumnealui, fie și pentru o scurtă perioadă de timp. Îi doresc mult succes și putere de muncă la Instituția Prefectului București unde, în alitate de subprefect, va aduce o contribuție substanțială la gestionarea situației epidemiologice și administrative. Domnul Cîrstea va fi greu de înlocuit. Nu avem, în acest moment, o propunere pentru înlocuire”, a precizat prefectul Emanuel Soare.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea