Profesorul Marin Preda – noul deputat din partea PSD Argeș

 

 

După ce fostul parlamentar Nicolae Velcea a ajuns primarul orașului Ștefănești, pe listele PSD Argeș a rămas liber un loc de deputat. În locul acestuia a fost desemnat profesorul pensionar Marin Preda, fost consilier local la Pitești. Iar acesta a devenit deputat cu acte în regulă în ședința Camerei Deputaților din 27 octombrie, atunci când și-a depus jurământul: „Eu, Preda Marin, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 3 Argeş, jur credinţă patriei mele România; jur să respect Constituţia şi legile ţării; jur să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României; jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor. Aşa să mă ajute Dumnezeu”. Un vis împlinit, la sfârșit de carieră!

 

 

 

# Dani Stancu: „Am ales să rămân alături de administrația locală a orașului Costești”

Marin Preda a ajuns deputat de Argeș, pentru cel puțin o lună și jumătate, deși era plasat pe locul 10 pe listele partidului la alegerile din 2016. Acesta a beneficiat și de o conjunctură favorabilă.

Dani Stancu, ocupantul locului 7 pe lista PSD Argeș pentru Camera Deputaților, a renunțat pentru a deveni viceprimar la Costești. „Am luat o decizie importantă, aceea de a nu merge ca deputat în Parlamentul României pe locul rămas vacant după alegerea domnului Nicolae Velcea ca primar al Oraşului Ştefăneşti. Conform listei de la alegerile parlamentare precedente, aş fi fost următorul candidat cu drept de a ocupa această poziţie. Însă, am ales să rămân alături de administrația locală a orașului nostru! Funcţia de deputat m-ar fi onorat, dar am ales să rămân alături de cetățenii orașului Costești, care au decis să meargă şi să mă voteze la alegerile locale. Voi candida la funcția de Viceprimar al orașului Costești şi voi încerca să rezolv, împreună cu domnul primar Baicea şi cu noul Consiliu Local, cât mai multe probleme ale cetățenilor din acest oraș. Consider că am făcut alegerea potrivită pentru că vreau să pun umărul, cât se poate de serios, la dezvoltarea orașului nostru!”, a motivat, pe Facebook, Dani Stancu.

Următorul pe listă era Marius Pârvu, care a preferat să rămână consilier județean pentru următorii patru ani, decât deputat pentru o lună și ceva. Iar pe locul 9 pe lista PSD Argeș se afla Dorin Mărășoiu, care a plecat, între timp, din partid. Astfel, profesorul Marin Preda a devenit deputat, de pe locul 10.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea