Oficial! Dan Nicolae este noul consilier personal al lui Mînzînă

 

Pe 30 octombrie, Dan Nicolae, fostul șef al IPJ Argeș și al Direcției Generale Anticorupție Argeș, a devenit consilierul personal al lui Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș. De ce? „Pentru că e un om al legii”, susține scurt și la obiect președintele Mînzînă. Comisarul-șef Dan Nicolae este un om integru, cu mare expertiză în domeniul anticorupției și al controlului de legalitate privind fondurile atrase de la Uniunea Europeană.

Astfel, semnalul tras de Ion Mînzînă este de protejare, atât a sa, cât și a aparatului Consiliului Județean de orice scandaluri cu iz penal. Iar în ultimii ani CJ Argeș a tot fost băgat în scandaluri penale. Dosarele „Consultanța 1 și 2” sau „Molivișu” sunt doar o parte dintre ele.

 

Cert este că începând cu 30 octombrie au fost semnate documentele, iar Dan Nicolae a devenit, în mod oficial, consilierul personal al noului președinte al CJ Argeș.

 

Comisarul șef Dan Nicolae s-a pensionat la începutul acestui an, la vârsta de 52 ani. Acesta a fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, între 2009-2013, șef al Direcției Generale Anticorupție Argeș, între 2005-2009, precum și ofițer judiciarist la DNA – Structura Centrală și DNA Pitești.

 


A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea