Investiții importante la Spitalul din Leordeni

# Din vara acestui an, Spitalul funcționează ca unitate pentru primirea pacienților cu COVID

În luna octombrie 2020, Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni a beneficiat de investiții noi având ca obiectiv: lucrări de reamenajare la laboratorul de radiologie și imagistică medicală din cadrul unității sanitare, precum și radiologie dispensar TBC Topoloveni.

În prezent, Spitalul PNF Leordeni asigură asistență  medicală de specialitate pacienților infectați cu virusul SARS- CoV-2, iar dispensarul TBC Topoloveni oferă asistență de specialitate pacienților non-covid din județul Argeș, preponderent zona de sud și centru, dar și din județele limitrofe.
Marian Clipici, manager: ”Pentru a oferi servicii medicale adecvate cerințelor și protocoalelor de lucru actuale, conducerea spitalului PNF Leordeni, cu ajutor financiar din partea Consiliului Județean Argeș, face eforturi sustinute în a le oferi pacienților și cadrelor medicale aparatura și condiții de muncă la standarde de calitate superioară. Obiectivul principal al spitalului este de a trata și a oferi asistență medicală profesionistă fiecărui pacient în parte.
Lucrările efectuate în această perioadă la nivelul laboratorului de radiologie și imagistică medicală din cadrul spitalului, precum și in cadrul dispensarului TBC Topoloveni, au constat în:
• lucrări de amenajări interioare în fiecare încăpere în cadrul compartimentelor mai sus menționate;
• montat uși termopan;
• montat geam plumbat;
• uși batante plumb;
• ușă glisantă plumb;
• montat obloane plumbate;
• covor PVC;
• tavan casetat, etc.
Toate aceste lucrări au fost efectuate pentru a oferi protecție personalului medical, pentru a se utiliza în condiții de siguranță sursele radioactive și a oferi servicii medicale de radiologie de înaltă calitate tuturor pacienților spitalului PNF Leordeni și ai dispensarului TBC Topoloveni”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea