Primarul din Bradu, Dan Stroe, a depus jurământul

# Viceprimarul (Gheorghe Negoi, PSD) va fi ales în această săptămână # Florin Frătică a depus și el jurământul, aplaudat, din sală, de o singură persoană

Aceeași echipă care a condus (cu rezultate frumoase!) destinele comunei Bradu în ultimii patru ani, a jurat să se dedice proiectelor localității pentru mandatul care abia începe.

 

Dan Stroe (PSD) l-a bătut măr, la locale, pe Florin Frătică, ridicând barometrul voturilor către procentul de 70%. Același lucru s-a întâmplat și în Consiliul Local, unde echipa PSD a luat 10 fotolii din totalul de 15. Dat fiind scorul mare, era normal ca, dintre acești consilieri, să acceadă în funcția de viceprimar tot un social democrat.

Acesta este Gheorghe Negoi, care, alături de Dan Stroe a făcut față, în mandatul trecut, tuturor provocărilor. Am putea spune că cei doi au făcut față chiar și mizeriilor cu care opoziția  a  încercat să îi clatine, însă momentul este unul festiv, de bucurie, așa încât nu vom insista  aici. Gheorghe Negoi va fi ales în prima ședință a noului Consiliu Local, ce va fi convocată  la începutul lunii noiembrie.
Dan Stroe: ”Vă mulțumesc tuturor celor care ați crezut în mine și mi-ați oferit din nou încrederea dumneavoastră, alegând să vă fiu primar pentru următorii patru ani. Mă simt onorat și îndatorat dumneavoastră pentru solidaritatea de care ați dat dovadă. Vă asigur că voi depune în continuare toate eforturile pentru a fi la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.  Suntem o comunitate de oameni uniți și deciși să mergem mai departe cu proiectele noastre, cu dorința noastră de a face din Bradu cea mai mândră comună din Argeș.”
Florin  Frătică a depus și el jurământul, dar nu de primar. Astfel, l-a acceptat, ca șef, pe Dan Stroe.  De săptămâna viitoare îl va avea, ca șef direct, pe viceprimarul Gheorghe Negoi.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea