Cătălin Rădulescu: „Ne opunem închiderii bisericilor, a educației online și a obligativității purtării măștii”

Deputatul Cătălin Rădulescu și fostul fotbalist Adrian “Rică” Neaga candidează în Argeș la alegerile parlamentare din 6 decembrie  din partea Partidului Ecologist Român (PER). Cei doi au fost prezenți vineri, 6 noiembrie, la o conferință de presă unde au explicat de ce argeșenii trebuie să voteze cu „Ecologiștii”.
Adrian Neaga, fostul atacant al FC Argeș și al Stelei, e explicat ce l-a convins să intre în politică. „Am ales să vin la Partidul Ecologist pentru că toți cei care sunt în partid, în acest moment, formează o echipă. Sunt oameni cu demnitate și onoare.

Plecăm cu șansa a doua, dar la noi la fotbal se spune că buturuga mica răstoarnă carul mare și eu cred că atâta timp cât vom forma o echipă putem să atingem pragul de 5% și chiar să-l depășim”, a precizat Rică Neaga, aflat pe primul loc la Senat pe listele PER Argeș.
Deputatul Cătălin Rădulescu susține că Partidul Ecologist Român trebuie să fie un altfel de partid în politica românească. „Unul dintre mesajele noastre este România înainte de toate! România trebuie vindecată pentru că România este bolnavă.  Știți cum arată România normală a președintelui țării astăzi? Ea arată așa: cu biserici închise, cu umilirea credincioșilor, oameni care stau cu măștile la gură, oameni bolnavi care nu pot să meargă în spitale, cu bătrâni terorizați pentru că stau în casă închiși, cu copii care fac educație online, cu oameni care își închid afacerile zi de zi, cu Horeca care nu mai există. Asta e România normală!”, a spus Rădulescu.
„Ne opunem închiderii bisericilor, educației online. Ne opunem inclusiv obligativității purtării măștii. Noi suntem pentru modelul optional, adică dacă un om vrea să se protejeze de alții, foarte bine, dar să nu existe obligativitate pentru purtarea măștii”, a mai subliniat deputatul Cătălin Rădulescu.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea