Jurnal de campanie! Daniel Constantin: „Împreună dezvoltăm Argeșul!”

Cooperare, Sprijin, Transparență! Acestea sunt concluziile cu care am plecat astăzi din Poienarii de Muscel . Nu mă voi mulțumi doar cu trecerea pe hârtie a doleanțelor și lipsurilor din comunitate. Am luat act de necesitățile oamenilor și ale comunei, primele cele mai importante fiind: dezvoltarea infrastructurii rutiere și racordarea la rețeaua de gaze.

Am purtat deja discuții cu privire la proiectele de aici și am planificat pașii care trebuie urmați pentru a le sprijini, în vederea dezvoltării acestui petic argeșean care prezintă foarte mult potențial și îți oferă o gură proaspătă de oxigen, imediat ce iei contact cu zona.

Primul proiect îl constituie racordarea la rețeaua de gaze într-un viitor cât mai apropiat. Acesta este unul puțin dificil de implementat, luând în calcul perioada de implementare mai lungă, dar și bugetul limitat de care dispune o localitate rurală. Însă voi depune toate eforturile pentru ca Poienarii de Muscel să intre în etapa I de finanțare cu fonduri UE a investiției de alimentare cu gaz, cu atât mai mult cu cât magistrala trece foarte aproape de granița comunei.

 

Împreună cu colegii mei din organizația locală, vrem să le oferim tuturor poienărenilor posibilitatea și normalitatea de a beneficia de o astfel de resursă, dar, în același timp, să îi scăpăm și de chinul procurării lemnelor.

Următorul proiect pe agenda comună de lucru este dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Punem umăr lângă umăr pentru ca, la finalul tuturor eforturilor depuse și obstacolelor întâlnite, să putem oferi oamenilor condiții decente, demne de o țară europeană, fără ulițe pietruite, înfundate în noroi. Cea mai recentă realizare a administrației locale de la Poienarii de Muscel o reprezintă drumul ce străbate satul Valea Îndărăt, asfaltat chiar vara aceasta. Voi veni în sprijinul primăriei liberale pentru a finaliza această lucrare, dar și pentru a finanța obiective deja incluse în proiecte aprobate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Nu sunt doar simple promisiuni pentru noi, ci provocări pe care le vom onora cât mai curând și care se vor edifica în cartea de vizită a acestei comune. Ne asumăm să fim mereu alături de oameni!

Împreună dezvoltăm Argeșul!” – a precizat Daniel Constantin, candidat pe lista PNL Argeș pentru Camera Deputaților.

 


Realizat de SC Atitudine Media Grup SRL la comanda PNL Argeș, Cod mandatar financiar: 11200025

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea