Spitalul de Pneumoftiziologie din Leordeni va fi dotat cu stație de oxigen!

# Instalația de distribuție a oxigenului medicinal este esențială pentru tratarea pacienților infectați cu COVID-19 # Valoarea investiției este de 300.000 lei și este asigurată exclusiv din fondurile Consiliului Județean Argeș.

Sistemul de sănătate este greu încercat în această perioadă în care trebuie să facă față avalanșei de infectări cu COVID-19. Numărul cazurilor a crescut alarmant, iar, în acest moment, unitățile sanitare sunt pline de pacienți care se luptă pentru fiecare respirație.

 

Pentru a veni în sprijinul personalului medical și pentru ca bolnavii de COVID-19 să poată beneficia de cele mai bune condiții de asistență, tratament și îngrijire medicală, Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni, unitate sanitară aflată în coordonarea Consiliului Județean Argeș, va fi dotat cu stație de oxigen. Instalația va avea 65 de prize pentru distribuția oxigenului medical și va deservi saloanelor de la parter și etajul 1. Valoarea investiției este de 300.000 lei și este asigurată exclusiv din fondurile Consiliului Județean Argeș.
Terapia cu oxigen este extrem de importantă pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus deoarece ajută la corectarea precoce a deficitului de oxigen în organism și duce la ameliorarea bolii de fond.
Reamintim că, din data de 25 iulie 2020, Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni funcționează ca unitate COVID-19 destinată pacienților cu infecție SARS-CoV-2 pentru asistarea cazurilor ușoare și medii COVID-19.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea