Un post de radio online, la Pitești

Doi colegi cu experiență în presă, Carmen Buliga și Cristian Mitrache au pus, recent, bazele celui mai tânăr post de radio local online, www.radiopitesti.ro
Explozia segmentului online și contextul economic din ultimii ani au mutat o bună parte a consumatorilor media în mediul vitual, ducând la dispariția unor instituții media, printre care și o parte a radiourilor. În 2020, în Pitești mai emit doar câteva posturi radio. Tocmai această lipsă de informație din județul Argeș va încerca să o suplinească  Radio Pitești, care, în grila de programe va avea știri, transmisiuni live, preluări din conferințele de presă, revista presei, emisiuni.

Noul vehicul media lansează o provocare tuturor colegilor din presa argeșeană care doresc să-și prezinte munca jurnalistică, să folosească acest canal radio pentru prezentarea propriilor materiale media și astfel punându-și talentul, experiența și pasiunea pentru reîntregirea presei locale cu un radio al nostru. Piteștenii pot fi alături de muzica de calitate și conținut media serios pe www.radiopitesti.ro!
Mult succes!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea