Sondaj: PNL poate câștiga în fața PSD și în Argeș

Printr-o mobilizare exemplară, PNL poate câștiga alegerile în județul Argeș pentru prima dată după Revoluție, arată cel mai recent sondaj Novel Research. Premiera s-ar datora numeroaselor proiecte pe care le propun liberalii, care sunt foarte apreciate de alegători, cât și eficienței guvernării PNL. Astfel, argeșenii nu consideră că un alt partid ar fi avut o guvernare mai bună. Mai mult, un procent însemnat dintre respondenți afirmă că revenirea PSD la guvernare ar reprezenta un pericol pentru România.

Unde punctează liberalii

PNL domină mai ales în opțiunile de vot ale electoratului tânăr educat din Argeș (18-44 ani), măsurile propuse pentru dezvoltarea economică și a infrastructurii județului fiind foarte apreciate. Construcția autostrăzilor Pitești-Sibiu și Pitești-Craiova reprezintă o prioritate pentru județ, cred cei mai mulți dintre argeșeni, iar PNL ocupă primul loc în topul aprecierilor privind capacitatea de implementare a acestor importante proiecte de infrastructură. De asemenea, dezvoltarea României, prioritatea PNL și principalul obiectiv al programului de guvernare, este considerată a fi soluția pentru creșterea calității vieții. Argeșenii înțeleg foarte bine și importanța investițiilor, adevăratul motor al creșterii economice, iar măsurile propuse de liberali sunt apreciate.

Conform sondajului Novel Research, 63,9% dintre respondenți afirmă că vor vota la alegerile din 6 decembrie pentru un program propus de partide, iar doar 36,1% pentru persoanele aflate pe liste. Această concluzie poate să releve un alt mod de a percepe politica de către argeșeni sau chiar o schimbare de mentalitate, măsurile concrete și programele realiste fiind cele care ar trebui să conteze în orice proces electoral.

În privința estimărilor făcute de respondenți privind partidul posibil câștigător în alegerile din 6 decembrie, cei mai mulți consideră că PNL are, de departe, cele mai multe șanse de câștig. În concluzie, sondajul Novel Research, realizat la comanda PNL, confirmă o evidentă dorință de schimbare a tipului de politică practicat la nivelul județului și o orientare evidentă a electoratului către o abordare axată pe dezvoltare.

Realizat de SC Atitudine Media Grup SRL la comanda PNL Argeș, Cod mandatar financiar: 11200025

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea