La Săpata se așteaptă Avizul de Mediu pentru construirea a două podețe

La Săpata,alegerile locale au trecut. În luna noiembrie, edilul, Laurențiu Micu, a depus jurământul pentru noul mandat în fruntea administrației locale și a fost constituit noul Consiliu Local. A fost ales și viceprimarul comunei, în persoana domnului Ion Dincă, cel care a ocupat această funcție și în legislatura trecută. Fără prea mari pause, s-a reîncerput, astfel, activitatea. În plan – lucrări noi de infrastructură, finalizarea achizițiilor la Căminul Cultural dar și planuri pentru întâmpinarea sezonului rece.
Până la finalul anului, autoritățile din Săpata speră să poată demara lucrările de reabilitare a două podețe din localitate, în punctele Dragomirești și Ciobești.

”Avizul de la Mediu este singurul care ne mai lipsește pentru a putea demara lucrările. Dacă vremea va permite, intenționăm să începem refacerea podurilor până la finalul anului”, precizează primarul Laurențiu Micu (foto).
Se lucrează în continuare la modernizarea Căminului Cultural Săpata, investiția apropiindu-se de final. De asemenea, au fost achiziționate o parte din costumele populare pentru ansamblul căminului cultural și materialele necesare pentru desfășurarea taberei anuale de pictură pe sticlă. Momentan se află în procedură de licitație achiziția echipamentelor electronice necesare dotării Căminului Cultural Săpata.

 

Administrația din Săpata va întâmpina sezonul de iarnă cu oameni și utilaje proprii

Edilul Laurențiu Micu explică faptul că nu are posibilitatea de a suporta, din bugetul local, contracte pentru deszăpezire și întreținere a carosabilului.
Laurențiu Micu, primar: ”Avem în dotare o autoutilitară cu lamă, un buldoexcavator și un tractor cu lamă, cu aceste utilaje ne vom descurca să curățăm drumurile din localitate. Indiferent ce fel de iarnă vom avea, suntem pregătiți să asigurăm condiții bune de circulație pe drumuri”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea