Primăria din Slobozia a dat în judecată Ministerul Lucrărilor Publice

# Acțiunea – pentru suma uriașă de 2.927.000 lei

Proces cu miză financiară uriașă între Primăria din Slobozia și Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.  La mijloc este un contract semnat anterior, prin care Ministerul promitea că va cofinanța cea mai mare parte a unei lucrări de infrastructură – modernizarea drumurilor locale.
Până aici, toate bune și frumoase. Primăria a întocmit ditamai dosarul în vederea finanțării. Apoi a mers și a semnat contractul în care i se promiteau bani. Drept urmare, au început lucrările. Cu banii... pauză!

Primar Petre Funie (foto): ”Da, i-am dat în judecată. Am făcut contract pentru o sumă de bani, acum trebuie să îi oblig să mi-i dea. Eu am făcut lucrarea. Conform contractului semnat. După ce am finalizat o parte din lucrare, am avansat actele către dânșii, să îmi deconteze lucrarea. Nimic. Am contractul în vigoare, așa încât doresc să fiu plătit. E vorba de un contract pentru modernizarea  drumurilor locale. Le-am trimis situații de lucrări detaliate, diriginte de șantier, absolut tot, inclusiv fotografii. Lucrarea este, în momentul de față, finalizată. Din totalul lucrării, cam 150.000  de lei vechi reprezentau partea noastră de cofinanțare, iar de la domniile lor așteptam restul de bani, de 2,927 milioane...”
Dosarul intrat pe rolul Tribunalului Argeș va avea un prim termen în perioada Sărbătorilor de Iarnă!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea