Un tânăr instituționalizat, campion național la cadeți

Finala campionatului național individual rezervat cadeților  și seniorilor U23 s-a disputat la Constanța, în perioada 27-29 noiembrie, fiind prezenţi peste 500 de luptători de la 32 de cluburi din ţara.S-a luptat la următoarele 3 stiluri: greco-romane, lupte libere şi lupte feminine.
Clubul Sportiv Municipal Piteşti a obţinut 3 medalii de aur, 1 de argint şi una de bronz, după cum urmează: aur prin Robert Duţu la categoria 45 de kg, Denis Mihai la categoria 55 de kg şi Alexandru Ionescu la 65 de kilograme, argint prin Andrei Popescu la categoria 71 de kg, iar Andrei Burcioiu e medaliat cu bronz la 60 de kg.

Copii cu care DGASPC Argeș se mândrește

Robert Duţu este un tânăr instituționalizat în cadrul CTF Găvana Pitești. În vârstă de 16 ani, Robert este  elev în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv din Pitești.
„Sunt copii și tineri minunați care cresc în centrele din subordinea D.G.A.S.P.C. Argeș, ori în grija asistenților maternali profesioniști. Ei prind aripi și datorită oamenilor care pun suflet în tot ceea ce fac și pentru care acești copii sunt ca proprii lor copii. Este și cazul lui ROBERT DUȚU, care, zilele acestea a devenit CAMPION NAȚIONAL la cadeți. Robert are 16 ani, este instituționalizat în cadrul CTF Găvana Pitești, elev în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv din Pitești și membru al Clubului Sportiv "Viitorul" Pitești. A început antrenamentele în urmă cu cinci ani, dar, după o pauză de doi ani, Robert a revenit în forță în sala de antrenamente. Sub îndrumarea antrenorilor săi, Ovidiu Croitor și Vasile Pavelescu, tânărul nostru obține rezultate extraordinare, care vin unele după altele.
Felicitări, dragă Robert! Suntem tare mândri de tine și de toți oamenii care au crezut și cred în talentul tău! Să fii sănătos și să nu renunți la visele tale!”, se arată într-un comunicat emis de DGASPC Argeș.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea