Cristian Gentea, după preluarea mandatului: „Situația financiară a Primăriei nu este deloc una bună!”

În cadrul Primăriei Pitești s-a făcut un proces de audit privind activitatea departamentelor, serviciilor și birourilor din instituție și, în funcție de rezultate, vor fi luate decizii privitoare la eficientizarea actului administrativ, de la reorganizarea organigramei la bugetarea corectă a activităților pentru anul 2021.
„Situația financiară a Primăriei Pitești nu este deloc una bună! Este o perioadă de evaluare. Am solicitat un raport, un audit, la fiecare compartiment în parte. Le-am primit și o să încerc să le analizez și  vom face  public rezultatul”, a precizat Cristian Gentea, primarul Piteștiului.

„Minusurile și plusurile le voi evalua în urma raportului primit. Cert este că vom avea și un excedent foarte mic, față de anii trecuți. De doar 6 milioane de lei, știți cât aveam înainte? Aveam 100 de milioane de lei. Repet, după ce închei acest audit o să dau mai multe detalii”, a mai adăugat primarul municipiului.
S-a pus accent pe partea de investiții și pe Compartimentul Urbanism. „Pe partea de investiții am cerut un audit pe ultimii trei ani. (…) Cum să nu ceri audit la Urbanism? Sunt foarte multe documente rămase în urmă”, a mai explicat Cristian Gentea.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea