Ședință de Consiliu Local Pitești, cu scântei

# Orașul încă nu are viceprimari, PSD încă nu are majoritate # Câțiva consilieri locali vor încerca instituirea regimului de arie naturală protejată de interes național și declararea ca rezervație naturală pentru Pădurea Trivale

Se anunță, pentru joi, o ședință cu scântei de Consiliu Local Pitești. Sursele noastre susțin că PSD face eforturi majore pentru a putea numi unul sau ambii viceprimari, deși nu are majoritate, iar șansele, cel puțin matematic, sunt în tabăra adversă. Câțiva consilieri locali (Apostoliceanu Sorin, Coteț Mihai, Dumitrașcu Maria-Cătălina, Irimia Tiberiu-Gabriel, Stan Ana, Șerbănoiu Răzvan Ionuț, Tofan Gelu, Miu Barbu, Chivu Virgil-Dumitru, Gherase Ionuț, Mihăilescu Mihai-Ioan, Nedelcu Darius-Sebastian și Plecanciuc Florin)  vor propune  instituirea regimului de arie naturală protejată de interes național și declararea ca rezervație naturală pentru Pădurea Trivale.

 

De asemenea, se propune repartizarea în vederea închirierii, fără licitație publică, a unor spații, pentru deputații Nicolae Georgescu (PSD) și Ionuț Moșteanu (USR). Se va mai propune a nu se organiza ”Târgul Mărțișor 2021”, pentru a evita răspândirea virusului SARS-Cov-2 și se va depune o informare privind inițiativa schimbării denumirii Pieței ”Vasile Milea” din municipiul Pitești.

Iată, mai jos, toate propunerile ce vor fi judecate, joi, de consilierii locali piteșteni:
1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind Rețeaua școlară a unităților de învățământ preuniversitar, de stat și particular, din municipiul Pitești, pentru anul școlar 2021- 2022.
2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Reabilitare canal deschis situat în dreptul străzilor Dimitrie Boteanu și Bucovina (etapa a – III- a)”.
3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea și completarea HCL nr.263/27.08.2020 referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Centrului Cultural Pitești, cu modificările ulterioare.
4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea HCL nr.434/13.12.2018 referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Direcției pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești, cu modificările și completările ulterioare.
5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind desemnarea unei comisii pentru ducerea la îndeplinire a unor hotărâri judecătorești.
6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind alocarea unei subvenții de la bugetul local pentru Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic România, filiala Argeș, Asociația Handicapaților Neuromotor Argeș și Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România - filiala Argeș.
7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea HCL nr.228/18.07.2019 referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Filarmonicii Pitești, cu modificările și completările ulterioare.
8. Proiect de hotărâre inițiat de consilierii locali Apostoliceanu Sorin, Coteț Mihai, Dumitrașcu Maria-Cătălina, Irimia Tiberiu-Gabriel, Stan Ana, Șerbănoiu RăzvanIonuț, Tofan Gelu, Miu Barbu, Chivu Virgil-Dumitru, Gherase Ionuț, Mihăilescu Mihai-Ioan, Nedelcu Darius-Sebastian și Plecanciuc Florin pentru modificarea și completarea HCL nr.358/31.10.2019 privind propunerea de instituire a regimului de arie naturală protejată de interes național și declararea ca rezervație naturală pentru zona naturală ”Pădurea Trivale”.
9. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind trecerea din domeniul public al Municipiului Pitești în domeniul privat al acestuia, a unor bunuri de retur concesionate SC Apă Canal 2000 SA Pitești, pentru scoaterea din funcțiune în vederea casării.
10.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea tarifelor pentru unele activități desfășurate de SC Salpitflor Green SA.
11.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea tarifelor pentru accesul la spectacolele susținute de Filarmonica Pitești în semestrul I al anului 2021, pentru stagiunea a XIV-a, 2020-2021.
12.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea tarifelor pentru accesul la filmele proiectate la Cinematograful ”București” în perioada 28 ianuarie – 31 decembrie 2021.
13.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea și completarea HCL nr.270/27.08.2020 referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Poliției Locale a Municipiului Pitești.
14.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea și completarea HCL nr.273/09.08.2017, referitoare la delegarea gestiunii serviciului de transport public local de călători prin curse regulate în municipiul Pitești, prin atribuire directă, cu modificările și completările ulterioare.
15.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea și completarea HCL nr.178/24.11.2016 referitoare la aprobarea tarifelor legitimațiilor de călătorie- bilete și abonamente, acordarea de reduceri și gratuități pe mijloacele de transport local de persoane din municipiul Pitești, pentru anumite categorii de persoane cu domiciliul în Pitești și pentru elevii din învățământul preuniversitar din municipiul Pitești, cu modificările și completările ulterioare.
16.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru investiția ”Ansamblu locuințe colective” amplasată în municipiul Pitești, strada Nicolae Labiș nr.30.
17.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu în vederea realizării investiției ”Desființare locuință D+P, construire bloc de locuințe S+P+2E și împrejmuire teren” pe terenul situat în municipiul Pitești, strada Mioarei nr.11.
18.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.
19.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate – nunta de diamant.
20.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind constituirea comisiei pentru redactarea proiectului Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Local al Municipiului Pitești.
21.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Raportului de evaluare a materialelor rezultate în urma dezmembrării unor bunuri de retur din Stația de Canalizare Pitești, concesionate SC Apă Canal 2000 SA, scoase din funcțiune prin HCL nr.203/26.06.2018, aparținând domeniului privat al municipiului Pitești, ce urmează a fi valorificate ca deșeuri reciclabile.
22.Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr.97/2020 privind aprobarea proiectului ”Modernizare și eficientizare sistem de iluminat public în Municipiul Pitești”, a cheltuielilor legate de proiect și a Acordului de Parteneriat.
23.Proiect de hotărâre inițiat de primar prin care se ia act de admiterea recepției la terminarea lucrărilor pentru obiectivele de investiții Sala de sport – Liceul Teoretic ”Ion Cantacuzino”, Alimentare cu energie electrică Sala de sport -Liceul Teoretic ”Ion Cantacuzino”, Branșament apă, hidranți și racord canalizare menajeră la Sala de Sport - Liceul Teoretic ”Ion Cantacuzino”.
24.Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr.402/14.12.2020 privind aprobarea constituirii Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești.
25.Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modficarea HCL nr.141/19.04.2012 privind aprobarea unor parcări cu plată pentru autovehiculele destinate transportului rutier de persoane cu masa mai mare de 3,5 tone.
26.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Administrației Domeniului Public Pitești.
27.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea HCL nr.30/28.01.2020 referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, cu modificările și completările ulterioare.
28.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind repartizarea în vederea închirierii, fără licitație publică, a unui spațiu, domnului Georgescu Nicolae, deputat în circumscripția electorală nr.3, Argeș, pentru organizarea biroului parlamentar.
29.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind repartizarea în vederea închirierii, fără licitație publică, a unui spațiu, domnului Moșteanu Ionuț Liviu, deputat în circumscripția electorală nr.3, Argeș, pentru organizarea biroului parlamentar.
30.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Pitești.
31.Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea și completarea HCL nr.249/27.08.2020 pentru adoptarea măsurilor de organizare și desfășurare a activităților de transport în regim de taxi și de dispecerat taxi în municipiul Pitești.
32.Raport privind îndeplinirea indicatorilor de performanță pentru serviciul de iluminat public prestat de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, în anul 2020.
33.Raport privind îndeplinirea indicatorilor de performanță și de evaluare a activității Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, Semestrul al IIlea (Trimestrul III și Trimestrul IV) al anului 2020.
34.Raport privind transparența decizională în anul 2020.
35.Raport privind modul de îndeplinire a indicatorilor de performanță și evaluare a activității Direcției pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești, trimestrul IV – anul 2020.
36.Raport referitor la realizarea indicatorilor de performanță privind efectuarea serviciului de transport public local de călători de către SC Publitrans 2000 SA, în trimestrul IV al anului 2020. 3
7.Raport privind acordarea serviciilor de asistență și utilizarea subvenției în anul 2020 de către Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic – România – Centrul de Socializare ”Nova”, Filiala Argeș.
38.Raport privind acordarea serviciilor de asistență și utilizarea subvenției în anul 2020 de către Asociația Handicapaților Neuromotor – Filiala Argeș – Club Oblio.
39.Raport privind acordarea serviciilor de asistență și utilizarea subvenției în anul 2020 de către Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România filiala Argeș.
40.Raport privind acordarea serviciilor de asistență și utilizarea subvenției în anul 2020 de către Organizația ”Salvați Copiii” România – Filiala Argeș.
41.Informare privind propunerea de a nu organiza ”Târgul Mărțișor 2021” în municipiul Pitești, pentru a evita răspândirea virusului SARS-Cov-2.
42.Informare privind inițiativa schimbării denumirii Pieței ”Vasile Milea” din municipiul Pitești.
43.Diverse

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea