Concurs de proiecte pentru selectarea viitorului tricou de joc al FC Argeș!

Pentru sezonul 2021, clubul FC Argeș organizează concurs de proiecte în vederea selectării viitorului tricou de joc pe care echipa noastră îl va purta în sezonul 2021. Sunt invitati să participe toți suporterii alb violeți care au aptitudini de grafică și design. Perioada de depunere a proiectelor 20 ianuarie 2021 - 20 februarie 2021.  Perioada de votare a proiectelor 25 februarie 2021 – 10 martie 2021. Machetele vor fi trimise în format editabil la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
După expirarea termenului de depunere a proiectelor, cele mai bune creații vor fi supuse votului publicului, urmând ca designul clasat pe locul 1 sa devină tricoul oficial al clubului pentru sezonul 2021.

Reguli privind grafica:
- Culoarea predominantă a tricoului alb cu inserții violet
- Desene grafice obligatorii:
- Stema clubului (pe piept și în partea stângă)
- Chipul lui Nicolae Dobrin
- Tricolorul României
De asemenea, se impun câteva reguli particulare pentru ca acest tricou să fie în conformitate cu regulamentul jocului de fotbal:
- Mâneca stângă trebuie lăsată liberă
- Spatele tricoului în zona de imprimare a numărului trebuie să fie monocolor
- Nu trebuie să apară în grafică alte modele întâlnite la diferiți producători de echipamente sportive
- Nu se pot folosi simboluri de genul: trei dungi paralele, virgula alungită, panteră, pumă sau alte simboluri cu trimitere la brand-uri de echipamente sportive

NU SE POT FOLOSI SIMBOLURI GRAFICE PROTEJATE PRIN DREPTURI DE AUTOR SAU GRAFICE COPIATE DE PE DIFERITE SITE-URI, GRAFICE TIP PINTEREST
- Fiecare proiect trebuie însoțit de o explicație a simbolismului

Câștigătorul va fi primul posesor al tricoului oficial și va avea misiunea de a prezenta produsul la începutul sezonului, informează FC Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea