„Școala altfel”, la Biblioteca Orășenească Topoloveni

Săptămâna trecută s-au desfășurat mai multe activități în cadrul programului educațional “Școala altfel”, la Biblioteca Orășenească Topoloveni. Una dintre activități a fost susținută alături de clasa pregătitoare aflată sub îndrumarea d-nei prof. Moisescu Maria. S-a prezentat biblioteca, s-a făcut un review al poveștilor și personajelor cunoscute de elevi. Copiilor li s-a citit povestea “Amos e răcit!” și s-a experimentat reacția microbilor (piper) în mediul curat (apă și detergent).

O altă activitate la bibliotecă a avut loc alături de clasa a VII-a C din localitate, îndrumată de dna. prof.  Violeta Ciobanu. Tema abordată a fost - Obiceiuri și tradiții naționale și internaționale! Surpriza plăcută în cadrul acestui eveniment a fost prezentarea elevului Denis Holman, un copil talentat si pasionat de cultura coreana.
„El a creat cu propriile-i mâini un instrumet muzical corean authentic. A fost autodidact învpțând să și cânte la el făcându-ne o reprezentație la bibliotecă în cadul întâlnirii. Suntem mândrii să avem în comunitatea locală tineri pasionați de artă și cultură. Felicitări Denis!”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Topoloveni, pe Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea