Marea handbalistă Narcisa Lecușanu și-a lansat cartea autobiografică la Universitatea din Pitești

Una dintre cele mai valoroase handbaliste din istoria sportului românesc și-a lansat, săptămâna trecută, la Universitatea din Pitești cartea autobiografică ”Povestea vieții mele”. Evenimentul s-a desfășurat într-un spațiu inedit, pe terenul bazei sportive a campusului Universităţii. La lansarea autobiografiei au fost prezente personalităţi din lumea sportului, din mediul academic şi din administraţia publică locală şi argeşeană, studenți și copii pasionați de handbal, curioși să afle povestea unui campion.

„Vreau să vă spun din suflet că există luminiţă la capătul tunelului şi puteţi obţine performanţă şi puteţi să obţineţi ceea ce vă doriţi muncind, atât ca sportivi, cât şi în ceea ce înseamnă educaţie. Fără educaţie nu se poate face nimic. Antrenând mintea pe teren şi antrenând mintea printre cărţi poţi obţine ceea ce îţi doreşti. Nu am lăsat niciodată deoparte şcoala şi educaţia, pentru că este foarte important să devii un om complet. Şi fără carte cred că nu ai parte, acesta este mesajul meu pentru tinerii handbalişti. Este foarte greu să faci performanţă, dar dacă o obţii este extraordinar”, a spus Narcisa Lecuşanu.
Lansarea cărții s-a încheiat cu o sesiune de autografe cu dedicație oferite de Narcisa Lecușanu pe volumul autobiografic.
Fosta campioană mondială la tineret în 1995, vicecampioană mondială la senioare în 2005 şi finalistă a Ligii Campionilor în 2010, cu Oltchim, Narcisa Lecuşanu continuă să impresioneze şi acum, la aproape 11 ani de la încheierea carierei de jucătoare.  Ea este singurul român ajuns în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal, din care face parte din noiembrie 2017.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea