S-a votat bugetul orașului Mioveni

Joi, 8 aprilie, la Centrul Cultural Mioveni a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Mioveni extrem de importantă pentru comunitate. Acest lucru s-a datorat a  șase puncte de pe ordinea de zi: aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al orașului Mioveni pe anul 2021, precum și estimările acestora pentru anii 2022-2024; aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2021 al  Societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, al  SC Servicii Generale Mioveni SRL, al Centrului Cultural Mioveni al Spitalului Orășenesc Mioveni și al programului anual privind acordarea de finanțări nerambursabile pentru activități nonprofit de interes local și general.

Anul acesta, bugetul local al oraşului Mioveni este de 177.794,83 mii lei, din care aproximativ 127.034,03 mii lei reprezintă venituri proprii.
Pentru anul 2021 se are în vedere, în primul rând, continuarea proiectelor aflate în curs de derulare (realizarea podului rutier în cartierul  Racovița, finalizarea Sălii Sporturilor, continuarea investițiilor la obiectivele din oraș și la Spitalul Mioveni), finanțarea serviciilor publice, sistemului de sănătate, a educației și culturii.
În ceea ce privește secțiunea investiții, propunerea cheltuielilor a fost fundamentată în concordanță cu Strategia de Dezvoltare  a orașului, fiind incluse obiective de investiții propuse atât de consilierii locali și de reprezentanții administrației locale, cât și cele propuse de cetățenii orașului.
Ședința a fost transmisă live pe pagina de facebook a Primăriei orașului Mioveni  și s-a desfășurat cu respectarea măsurilor de siguranță privind contextul pandemic actual.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea