Bogdan Niculescu Duvăz mai vrea o dată

# Duvăz: „Vă mărturisesc că am două amendamente la bugetul din 2012, dar nu mă întrebaţi cum se numesc că nu ştiu”. Deputatul Duvăz ne vizitează judeţul de două ori pe lună. După trei ani de lipsă totală din judeţ, acesta începe să se arate din ce în ce mai des prin zonă. După ce în urmă cu două săptămâni a fost prezent la conferinţa USL-ului, săptămâna trecută a fost din nou prezent la conferinţă. Chiar dacă partenerii de conferinţă au fost alţii, locul central din prezidiu a fost ocupat tot de deputatul Duvăz. Deputatul nostru susţine că dacă USL-ul va forma guvernul viitor, în România va fi măcar un plus de speranţă. Aşa este! Speranţa moare ultima! Dar dacă USL-ul se laudă doar cu speranţa....

Duvăz: „Băsescu a plecat la Bruxelles fără a se consulta din punct de vedere instituţional, ştiinţific sau demografic în vreun fel.”

Scopul principal al conferinţei a fost denigrarea lui Băsescu şi, bineînţeles, a actualei guvernări. Deputatul era foarte deranjat de faptul că Băsescu şi-a permis să plece la Bruxelles fără a consulta parlamentul şi mai ales opoziţia. „Deci, noi am venit astăzi să dicutăm despre o temă care se ridică şi este foarte fierbinte. Este vorba de reuniunea Consiliului European care are loc în aceste zile la Bruxelles şi care din păcate, la care din păcate România se prezintă cu punctul de vedere a lui Traian Băsescu, fără ca acesta să se fi consultat cu cineva, sau să se fi consultat din punct de vedere instituţional, ştiinţific sau demografic în vreun fel. Acesta a ţinut o conferinţă de presă în care a ţinut să ne spună opinia lui, destul de confuz, vă mărturisesc că o să fiu foarte atent, să văd măcar dacă această opinie va răzbate în vreun plan, să ştiţi că nu prea am observat, ne-a indicat să mai citim, cu aceeaşi aroganţă cu care o face, în special faţă de opinia publică şi de media. El avea obligaţia să dea explicaţii concrete, dar mai avea obligaţia să facă ceva şi anume să se consulte cu parlamentul, cu opoziţia, aşa cum fac toate organismele democratice.”

Duvăz: „Vă mărturisesc că am două amendamente la bugetul din 2012, dar nu mă întrebaţi cum se numesc că nu ştiu”

Deputatul PSD, Bogdan Duvăz, ne-a mărturisit că are două amendamente la bugetul din 2012 şi culmea, amândouă sunt pe colegiul care l-a votat şi i-a asigurat un loc călduţ patru ani în Camera Deputaţilor. Unul dintre amendamentele deputatului este legat de Colegiul Brătianu, iar cel de al doilea este Şcoala de la Moşoaia, şcoală care a fost începută din banii comunităţii. Ştie domnul deputat ceva vag despre aceste două amendamente, dar nu ştie cum se numesc, dar ştie clar că trebuie să spună presei despre ele, că doar anul viitor avem alegeri parlamentare şi dacă ţinem cont de vizitele îndesite în Argeş tragem concluzia că domnul deputat mai vrea o dată deputat tot de Argeş. „Nu mă întrebaţi cum se numesc aceste amendamente că nu ştiu. E vorba despre Colegiul Brătianu şi Şcoala de la Moşoaia.”

Duvăz:  „Dacă vom forma noi guvernul, oricum acest lucru va crea măcar un plus de speranţă în România”.

„Ca să fie clar! Dorinţa noastră este ca acest guvern să plece. Eu cred că dorinţa populaţiei, într-o foarte mare proporţie este ca acest guvern să plece şi eu cred că plecarea actualului guvern şi crearea unui nou guvern, pentru care ne angajăm, dar pentru asta trebuie să mai existe şi momentul electoral, va crea oricum un plus de speranţă în România. Actualul guvern nu are credibilitate, actualul guvern nu are suşţinere publică şi în condiţiile astea nu va putea să facă, chiar dacă ar vrea, o treabă bună”, a concluzionat deputatul nostru.
Ne este foarte clar: Dorinţă de guvernare la ei şi speranţă la noi, că de un trai mai bun nici nu poate fi vorba!
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea