Pe 22 aprilie, se aprobă bugetul municipiului Pitești

# Ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local
Ședință importantă de Consiliu Local Pitești, pe 22 aprilie, atunci când se va aproba și bugetul Municipiului Pitești. În cele ce urmează, vă prezentăm proiectul ordinii de zi:
1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Municipiului Piteşti pe anul 2021.
2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii pe anul 2021.
3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului instituţiilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Piteşti pe anul 2021.
4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Poliţiei Locale a Municipiului Piteşti pe anul 2021.
5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului al Municipiului Piteşti pe anul 2021.
6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Administraţiei Domeniului Public Piteşti pe anul 2021.
7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti pe anul 2021.
8. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor a Municipiului Piteşti pe anul 2021.
9. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Filarmonicii Piteşti pe anul 2021.
10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Centrului Cultural Piteşti pe anul 2021.
11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Fotbal Club Argeș pe anul 2021.
12. Proiect de hotărâre inițiat de consilierii locali Apostoliceanu Sorin, Coteț Mihai, Chivu Virgil - Dumitru, Gherase Ionuț, Irimia Tiberiu-Gabriel, Mihăilescu Mihai-Ioan, Nedelcu Darius-Sebastian, Tofan Gelu, Șerbănoiu Răzvan Ionuț pentru modificarea HCL nr.384/2020 privind alegerea președintelui de ședință.
13. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Societății SALPITFLOR GREEN S.A. pe anul 2021.
14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021 al Societății Publitrans 2000 S.A.
15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind numirea reprezentantului consiliului local în consiliul de administrație al ”Colegiului Ecologic ”Prof. Univ. Dr. Alexandru Ionescu” Pitești”.
16. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021 al Societății Salubritate 2000 S.A.
17. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind declararea și repartizarea unei unități locative.
18. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru ”Construire locuință” pe terenul situat în municipiul Pitești, strada Banu Mărăcine nr.9.
19. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu elaborat în vederea realizării investiției ”Desfințare clădire existentă, împrejmuire teren și construire locuință” pe terenul situat în intravilanul municipiului Pitești, bulevardul Republicii nr. 184 bis.
20. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea propunerilor de soluționare a cererilor pentru atestare în vederea administrării de condominii.
21. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind stabilirea impozitelor și taxelor locale aplicabile în anul fiscal 2022.
22. Proiect de hotărâre inițiat de consilierii locali Apostoliceanu Sorin, Coteț Mihai, Chivu Virgil - Dumitru, Gherase Ionuț, Irimia Tiberiu, Mihăilescu Mihai-Ioan, Nedelcu Darius-Sebastian, Tofan Gelu, Șerbănoiu Răzvan pentru modificarea HCL nr.405/2010 privind înfințarea Clubului Sportiv ”Fotbal Club Argeș”, cu modificările și completările ulterioare.
23. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind participarea municipiului Pitești în cadrul Programului privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinație de unități de învățământ, prin proiectul ”Reabilitare termică Școala Gimnazială ”Nicolae Bălcescu” în locația din strada Negru Vodă”.
24. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții ”Proiect pilot - Sală de educație fizică școlară, Școala Gimnazială nr.2 – Structură a Școlii Gimnaziale ”Tudor Vladimirescu”, cartier Craiovei, B-dul. Republicii nr. 226, municipiul Pitești, județul Argeș.
25. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Raportului de evaluare a materialelor rezultate în urma dezmembrării unor bunuri de retur din Stația de Canalizare Pitești, concesionate S.C. Apă Canal 2000 S.A., scoase din funcțiune prin H.C.L. nr. 203/26.06.2018, aparținând domeniului privat al Municipiului Pitești, ce urmează a fi valorificate ca deșeuri reciclabile.
26. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind trecerea din domeniul public al Municipiului Pitești în domeniul privat al acestuia, a unor bunuri de retur concesionate S.C. Apă Canal 2000 S.A. Pitești, pentru scoaterea din funcțiune în vederea casării.
27. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea și completarea H.C.L. nr. 350/12.10.2020 referitoare la aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Pitești.
28. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Termo Calor Confort S.A. pe anul 2021.
29. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.
30. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate- nunta de diamant.
31. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcare cu plată din Municipiul Pitești aprobat prin H.C.L. nr. 138/31.03.2009, cu modificările și completările ulterioare.
32. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Raportului pe trimestrul I 2021 privind stadiul realizării măsurilor din Planul de Calitate a Aerului pentru indicatorul PM10 în aglomerarea Pitești, perioada 2020-2024.
33. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind preluarea la domeniul public al Municipiului Pitești a unei suprafețe de teren situată în Municipiul Pitești, strada Vasile Goldiș nr.2.
34. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind desemnarea unui consilier local în Comisia Comunitară Consultativă.
35.Raport privind preluarea la domeniul public al Municipiului Pitești a unei suprafeţe de teren situată în Municipiul Piteşti, strada Balotesti, nr.72C.
36.Raport privind preluarea la domeniul public al Municipiului Pitești a unei suprafeţe de teren situată în Municipiul Piteşti, str. Balotesti, nr.74.
37.Raport privind reglementarea situației juridice a unui teren situat în str. Izvorului nr.19, municipiul Pitești.
38.Raport privind preluarea la domeniul public al Municipiului Pitești a unor suprafețe de teren situate în Municipiul Pitești, strada Depozitelor.
39.Raport privind negocierea achiziționării imobilului monument istoric ”Casa Bobancu”, situat în Municipiul Pitești, b-dul. Republicii nr.51, județul Argeș.
40.Raport privind declararea unor spații cu destinație de sediu de partid și cabinete parlamentare.
41.Diverse

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea