ÎPS Calinic și prințul Nicolae al României - în vizită la salvamontiștii din Târgu Jiu

# Nicolae al României dorește să urmeze cursurile autorizate pentru a deveni salvator montan
Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, a făcut joi, 15 aprilie, o vizită la Salvamont Târgu Jiu, fiind însoţit de către ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, și de Retevoi Valentin – Șeful Salvamont Nucșoara. La Baza de Salvare Montană din Târgu Jiu aceștia au fost întâmpinați de profesorul Sabin Cornoiu, Președintele Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România.

 

La eveniment a participat și prințul Nicolae al României, care dorește să urmeze cursurile autorizate pentru a deveni salvator montan, informează Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.
Sabin Cornoiu, a mulțumit Chiriarhului Argeșului și Muscelului, care este Părintele spiritual al Salvamont România pentru implicare și atenta purtare de grijă. A fost prezentată zona de activitate, modul de organizare, echipamentele de lucru și de intervenție, dar și rezultatele deosebite obținute în activitate.
Serviciul Salvamont al Consiliului Județean Gorj este recunoscut și apreciat pentru modul deosebit de organizare și rezultatele activității specifice, dar și prin implicarea în acțiuni în folosul comunității.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea